Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7191452 www.bgdnes.bg

25 млн. лири за Йозил вади "Интер"

Месут Йозил (30) може да премине от "Арсенал" в "Интер" срещу 25 млн. лири още през януари, твърди "Сън".

Плеймейкърът на "артилеристите" не игра в последните пет мача на отбора заради контузия в гърба.

Реклама

Липсата на Йозил не се усеща особено и той ще си тръгне при добра оферта през зимата, твърдят британските медии.

Отношенията между германския полузащитник и мениджъра Унай Емери не са блестящи и това може да ускори евентуална сделка с "Интер".

Трансферната цена на Йозил е ниска за играч от неговата класа. Но "топчиите" са готови да се разделят с него, най-вече за да не плащат огромната му заплата от 350 000 лири на седмица.

В момента "Арсенал" се намира в страхотна форма и ръководството на клуба, изглежда, е готово да приеме всяко решение за промени, предложено от Емери.

"Червените" от Лондон нямат загуба в 21 поредни мача във всички турнири.

"Артилеристите" пречупиха коравите гости от "Хъдърсфийлд" с късен гол на Торейра за крайното 1:0 в XVI кръг от Висшата лига.

Реклама

Другата добра новина за играчите на "Арсенал" е, че няма да има тежки глоби заради скандалното видео, на което се вижда как част от звездите на тима купонясват, вдишвайки райски газ.

Оказва, се че клипът е направен през август, още преди началото на сезона в Англия.

"С играчите ще бъде разговаряно за случилото се и ще им бъде напомнено за отговорностите, които носят като представители на клуба", се казва в кратко съобщение от пресслужбата на "Арсенал".

Райският газ не е забранен. Преди време Рахийм Стърлинг и Кайл Уокър от "Манчестър Сити" също бяха заснети да вдишват азотен оксид.

Реклама
Реклама
Реклама