Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7191830 www.bgdnes.bg

Топнумероложката Йорданка Игнатова: Баневи 15 години зад решетки

Обвиненията са няколко, ще има и за убийство, разкриват небесните тела

По 15 години затвор ще получат Николай и Евгения Баневи за седемте престъпления, в които са обвинени. Това показват изчисленията на топнумероложката Йорданка Игнатова.

Олигарсите бяха арестувани на летището в Ница на 26 октомври във връзка с разследване срещу тях. Според прокуратурата Николай Банев ръководел престъпна група, в която членували майка му Мария и жена му Евгения. Семейството е обвинено в източването на 4 приватизирани предприятия и пране на пари за над 1 милиард лева.

Реклама

"Делата срещу Николай Банев и съпругата му ще се проточат, вероятно ще бъдат осъдени през 2020- 2021 г. на около 15 години затвор. Няма да бъдат излежани всичките, защото ще съдействат на прокуратурата. Обвиненията са няколко, ще има и за убийство. Ще има спор и дела по отношение на имуществото от страна на наследници. Стойността на имането е за милиарди", разкрива Игнатова.

За да направи своите изчисления, Йорданка Игнатова използва за база рождения хороскоп на Николай Банев.

"Вижда се, че г-н Банев е със Слънце в знака на Лъва, асцендент Скорпион и целия знак Стрелец. Получава подкрепата на баща си, който е бивш ятак и военен. В работата е подпомогнат предимно от майка си, която участва в приватизационните му сделки. Той още по рождение има добри дадености за собствен бизнес", твърди нумероложката.

"Звездната карта показва, че Банев много добре може да борави с чужди пари или чужди имоти, охранителна дейност, връзки с банкери, застрахователни дружества, бивши тайни служби. Меркурий е в аспект с Нептун – има партийни протекции и подкрепа на партийни величия, като благодарение на тях може лесно да манипулира в своята дейност. Има фирми в много други страни освен България – Русия, Иран, Швейцария, Холандия, Македония и Франция", разкрива своите изчисления Игнатова.

"Фирмите му се десетки, а много от тях и офшорни - Меркурий е зле поставен и в аспект с Нептун. Прекалено богат е за сметка на хората. Не е лоялен към работниците и съдружниците си. В хороскопа му преобладава земният елемент - прекалено материален и финансово заинтересован от личната изгода", твърди топнумероложката.

Реклама

Йорданка Игнатова разкрива, че още по рождение Николай Банев е имал предразположеност за съдебен процес и затвор в живота си.

"В годишния хороскоп на Банев, изчислен на база Слънчева дъга, се вижда ограничаване, прекратяване на личната свобода и собственост. Меркурий е ретрограден и вещае съд, връщане от чужбина и затвор", обяснява Игнатова.

Нумероложката е категорична, че разследването срещу олигарсите е под натиск на чужди служби.

"Недосегаемата империя се разпада от международен натиск, защото много хора са замесени и вероятно има политически чадър. Неслучайно започна и проверката на незаконно притежаваните оръжия, откритите големи количества боеприпаси през последните дни (акцията срещу столичния адвокат Ивайло Попов, заловен със стотици бойни оръжия и разбитата банда за износ на автомати и картечници от завод "Арсенал" в Казанлък - бел. авт.).

Зам. главният прокурор Иван Гешев:

1 милиард лева кътат в швейцарски банки

Бизнесменът Николай Банев има 1 милиард лева в швейцарски сметки. Според прокуратурата средствата са от пране на пари. Поискано е от швейцарските власти сметките да бъдат запорирани. Това съобщи заместник главният прокурор Иван Гешев.

Реклама
Реклама
Реклама