Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7192062 www.bgdnes.bg

Избухва война между огромни гърди

Кристин с циците на кредит взривява рекорда на Джулиана Гани

Русата моделка пълни пазва с 1600 кубика силикон, сама плаща операцията

Силиконова война очаква хайлайфа в родината, след като най-одумваният бюст на България - моделът с цици на кредит Кристин Каменова, обяви, че ще надуе пазва с бомбастични размери.

Реклама

"Януари мисля да се подложа на нова операция за увеличаване на бюста и този път да сложа по 800 кубика във всяка гърда. Отдавна искам още операции, за да уголемя още бюста си, но не исках да става преди празниците, тъй като боли и човек трябва да лежи повече", разказа пред "България Днес" Кристин.

Когато изпълни заканата си обаче, Кристин ще удари в земята титулуваната за най-едрогърда силиконка у нас - моделът Джулиана Гани. Гани е също с почти 2000 кубика силикон в пазвата и засега държи първенството по количество чужди субстанции в деколтето си. И често напада колежките си по кубици коя е по-надарена и известна, като е била във война с Деси Фотосесията и се изпокара с Ася Капчикова.

Кристин не се вълнува от клюки и скандали. "Гледам само напред! Имам успешно риалити предаване, освен това преди броени дни бях лицето на престижен конкурс - "Мистър Пловдив", снимах фотосесия с десет голи мъже, наистина престижен проект! Дано ме поканят и за лице на "Мистър София", откровена е Кристин, която влезе в ролята на Мерилин Монро. Русото изкушение е обградена от мъжко внимание, но признава, че сама е загърбила мъжете, тъй като смята, че те пречат на кариерата й. Повечето мачовци не издържали на ангажиментите на красавицата, както и на вниманието, което получавала от други.

"Представяте ли си, живееш сериозно с някого, имаш два месеца връзка например, и вижда, че за теб са написали нещо в някакъв сайт. И започва да се сърди - защо за мен няма една дума?! Казвам - бебче, ти не си готов за моята слава! Мъжете ги е страх от силните жени. Не ставам за обикновено момиче, всички ме познават! Че то косата ми е до дупето и имам огромни цици, как да ставам? Аз не обичам правилата, имах връзка, но явно мъжете, които харесвам, не издържат на моята слава и тя ги смазва", откровена е русата гърла. Затова Кристин признава, че се оправя без мъжко рамо. "Приключих с кредитите, гърдите ми отдавна са изплатени и сега държа на работата, която имам и на контактите си", горда е блондинката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама