Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7194184 www.bgdnes.bg

Венета Райкова БЕЗ МЪЖ И ПО КОЛЕДА

Окончателно скъсване!

Книгите са по-интересни, отсича водещата

По Коледа стават чудеса! Стават и скандали, особено като се събере накуп цялата рода.

А понякога няма скандали, защото няма с кого да се скараш... и просто си гледаш кефа!

Венета Райкова, която рита от живота си мъжете и се посвещава на кариерата, пак обяви, че няма никого до себе си. Много й харесва това положение, не си мислете, че се жалва.

"Днес ходих да си купя книги и видях, че "Скандал" (новата книга на Райкова – бел. ред.) все още е на стената на най-купуваните три месеца след излизането й! Все още няма мъж, който да ми е по-интересен от книгите! И въпреки че три дни съм сама, защото детето е на спа уикенд с баща си, си стоя вкъщи както винаги и си чета", гордее се Венета.

Реклама

Няма да чуете блондинката да жали по някой мъж, камо ли да е лудо влюбена и да си скубе косите от отчаяние. Водещата заляга здраво над служебните задължения - и резултатите не закъсняват. "Тихо се сипе белият сняг, рейтингът ни е хвръкнал до небето пак! Време е мама да си изпие кафето с кеф пак!", хвали се самата тя.

Миналата година Венета окончателно се раздели с дългогодишната си любов Тишо. Покрай наследника си двамата често се виждат, но строго по приятелски.

През 2007 г. отношенията им са поставени на карта, след като Тишо подава молба за развод, а Венета се изнася от общия им дом. За щастие малко по-късно на бял свят се появява синът им Патрик и двамата закърпват пукнатините в любовта. Но миналата година пак дойде време разделно и кариерата е на преден план. Всъщност винаги Венета е била работохоличка!

"В едни много трудни и бедни времена аз завърших две висши образования - право и икономика, докато работех в телевизията за скромна заплата. Имах един чифт обувки, краката ми мръзнеха и зимата често ми потичаха сълзи на спирките... не само от студ. Постоянно се питах - защо ми е всичко това? Гледах мутресите в лъскавите им джипове и казвах на майка ми, че ще се откажа, защото в България образованието не се цени. Тя ми отговаряше, че на тези момичета някой ден им взимат джиповете и ги дават на следващата. А аз, ако имам образование, ще мога да си купя каквото поискам и няма да завися от никого. Беше ми много трудно - много безсънни нощи, много труд и много изпити, но завърших с отличие! И после всичко стана по-лесно - купих си със заплатите, с моите пари, кола и апартамент в резиденция с басейн...", казва Райкова.

"Имах един чифт обувки, краката ми мръзнеха. Гледах мутресите и казвах на майка ми, че ще се откажа, защото в България образованието не се цени. Тя ми отговаряше, че на тези момичета някой ден ще им взимат джиповете. А аз, ако имам образование, ще мога да си купя каквото поискам. Беше трудно, но завърших с отличие! И после всичко стана по-лесно - купих си със заплатите, с моите пари, кола и апартамент в резиденция с басейн...", казва Райкова.

Браво на нея!

Реклама
Реклама
Реклама