Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7194370 www.bgdnes.bg

Звездата на "Юнайтед" Пол Погба: Унижен съм!

"Манчестър Юнайтед" няма да се раздели с Пол Погба през зимната пауза. Французинът ще остане на "Олд Трафорд", въпреки че мениджърът Жозе Моуриньо го извади от титулярния състав в последните мачове.

Двамата са в обтегнати отношения от началото на сезона. Наскоро Специалния стигна дотам, че нарече Погба "вирус", който трови съблекалнята на тима.

Реклама

Французинът е заявил, че се чувства унижен от действията на Моуриньо, съобщава "Сън". И приема, че с единия крак вече е извън клуба. Още повече че бившият му отбор "Ювентус" не крие апетитите си към него.

Шефовете на "Юнайтед" са охладили мераците му да си ходи. Те нямат никакво намерение да се разделят с него през зимата. Изненадващо Моуриньо също е обявил, че иска халфът да остане.

Очаква се французинът да се завърне сред титулярите в мача с "Валенсия" от Шампионската лига днес. "Червените дяволи" вече си осигуриха класирането за следващата фаза от надпреварата. Те няма как да бъдат изместени от второто място в група "H" със своите 10 т. Първи е "Ювентус", който има 12 т. "Старата госпожа" гостува на швейцарския "Йънг Бойс" в последния си мач от груповата фаза.

Погба е единственият футболист на "Манчестър Юнайтед", който попадна сред номинираните за Отбора на годината на УЕФА. За почетната единайсеторка се борят петдесет играчи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама