Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7194597 www.bgdnes.bg

Мариана Попова и Плачков се преместиха в София

Пръскат хонорара от брадъра из магазините

Мариана Попова и Веселин Плачков се преместиха в София, видя зоркото око на папараците на "България Днес".

Певицата и актьорът, изиграл Васил Левски, се изнесоха от къщата си край Казанлък. От няколко месеца двойката обитава дом в центъра на столицата.

Реклама

Още преди да роди рожбата си Екатерина, певицата реши, че е по-добре да отглежда бебето си в София, където болниците работят денонощно. Затова Плачков и изгората му бързо събират целия си багаж и се местят в чисто ново жилище. В уютния дом на Попова и Плачков има всички необходими условия за отглеждането на малката Екатерина, която е второ дете и за двамата. От предни връзки Мариана има дете на име Мария-Магдалена. Звездата от "Дамасцена" е татко на прекрасната Андрея.

"Опитахме да живеем край Казанлък, но си даваме сметка, че е много трудно да живееш на село, защото там няма добра инфраструктура, няма болници, не е уредено. По време на бременността направих много тежка бъбречна криза и тогава осъзнахме, че ни трябват два часа, за да стигнем до София", признава Мариана Попова.

Студените дни изобщо не плашат Плачков и неговата любима. Те излязоха в скованата от лед София, за да пазаруват и да свършат някоя друга задачка.

Грижите за новороденото бебе са поверени на бабите, докато семейството има неотложна работа. Мариана рядко се отделя от Екатерина, която се радва на изключително голямо внимание. Каките на бебето помагат в грижите всекидневно, довери щастливото семейство, което харчи на воля парите, изкарани от брадъра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама