Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7198030 www.bgdnes.bg

Бащата на Чочо и Диана живеят в планината

На идилия в къща около София се радват Попйорданови

На ски, походи и луди преживявания се наслаждава бащата на покойния Чочо Попйорданов - Иван, научи "България Днес". Само преди месец двамата със съпругата му Диана са се сдобили с малка къща в планината около София. Именно там на спокойствие двамата прекарвали дните си в гледане на телевизия, четене на книги и много разходки. "Тук времето е страхотно и няма нищо общо с пушека долу", написа във фейсбука си г-жа Попйорданова.

Въпреки това влюбените често отскачали до столицата, особено когато Диана има лекции като преподавател или се появява по някоя от телевизиите.

Реклама

"Иван чинно я чака вкъщи, закарва я или готви. Изобщо много са луди и всички им се радваме", сподели Юлия Кънчева, която не се стърпя и поздрави младоженците във фейсбук със сърчица.

"Откакто съм женен за Диана, живея нов живот. Всичко има смисъл, а двамата си угаждаме на акъла", радва се Иван Попйорданов. Според негови близки двамата често се виждали и с Даниела, жената на покойния син на бившия шеф на БНТ, както и с осиновеното от Чочо момиченце - Катето. "Всеки ден се чува с дядо си, говорят какво ли не", похвали се преди време и майката на момиченцето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама