Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7205903 www.bgdnes.bg

Лили пак на секстеатър

Чапа: Изненада ни с присъствие, велика е!

Примата на родната естрада Лили Иванова пи чаша вино заедно с любимия си режисьор Николай Волев, видя "България Днес". Компания на двамата правеха Георги Чапкънов-Чапа и Иван Тенев.

"Лили присъства на постановката ми "Сексът - начин на употреба" и бе специално поканена от мен", обясни "бащата" на легендарните филми "Двойникът", "Господин за един ден" и "Да обичаш на инат" Николай Волев. За него това бе завръщане към театралната сцена и оценката на Лили Иванова е от най-голямо значение. "Каза, че е прочела книгата ми "Девствената проститутка" на един дъх, което няма как да не ме зарадва", сподели още Волев.

Реклама

Представлението "Сексът - начин на употреба" се игра за втори път в неделя в "Сити Марк Арт център", като Лили пак го гледа. Любопитна подробност е, че Волев е поверил всички 26 роли от пиесата само на една актриса - младата надежда Кристина Топалова. Тя се превъплъти в цели 27 персонажа: Актриса, Фенка, Адам, Ева, Гъска, Похотлива малка кучка, Ученик, Куца чистачка, Инструкторка по оргазъм, Актьор сладострастник, Студент, Адвокат, Златната рибка и др. Представлението е по пиесата на покойната вече Франка Раме, съпруга на нобелиста Дарио Фо.

"Много се изненадах от присъствието на Лили. Толкова харесвам тази жена, велика е! А как изглежда само... чудо!", не спря да хвали примата скулпторът Георги Чапкънов, който само преди месец извая певицата на статуетка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама