Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7206221 www.bgdnes.bg

Изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов: Няма да последваме ЦСКА

Изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов бе категоричен, че клубът няма да последва съдбата на ЦСКА.

"Финансовото състояние не е новина - каза Иванов. - Няма драматична промяна. Видях, че в пространството циркулира някаква новина за НАП, но за мен това не е изненада. Знам какво имаме да плащаме. Имаме споразумение с НАП, което се стремим да изпълняваме. Работим. Няма такова нещо като неплатени заплати."

Реклама

Шефът не пропусна и искането на фирмата "Титан 77" клубът да бъде обявен в несъстоятелност.

"Събитията са от месец ноември - разкри Иванов. - Самата информация излезе в неделя. Сумата е спестена. Малка е за "Левски“. Не мисля, че фирмата е изнесла информацията. Както ние, така и те искат този въпрос да се изясни. И още от тази дата са преведени плащания. По темата не изпитвам притеснения. В основата на причината да се обсъжда финансовото състояние на "Левски" е, че ние казваме честно какво е финансовото ни състояние. Ако трябва да се сравняваме с ЦСКА-София, тяхната загуба за последната година е по-голяма от нашата за последните 3 години. Нямаме никакво намерение и не се водят разговори "Левски" да последва съдбата на ЦСКА."

Клубът не се е разплатил с "Черно море" по трансфера на Мехди Бурабия в "Коняспор" заради съдебно дело.

"Има съдебно дело между нас и "Черно море". В момента нещата не зависят от двата клуба, а от съда. Делото не касае лиценза. Ако има решение, тогава ще трябва да обслужваме или не сумата", разкри Иванов.

Той добави, че не вижда причина Павел Колев да не започне работа в клуба.

"Левски е предизвикателство. Не виждам причина, поради която Павел Колев да откаже на клуба", каза директорът.

Иванов отговори на треньора на ЦСКА-София Ел Маестро, който често атакува "сините".

"Пролетта може да се окаже скучна за него. Той имаше нужда от консултант и му назначиха такъв. Ще видим за кого ще е скучна", заяви Иванов.

Реклама
Реклама
Реклама