Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7222883 www.bgdnes.bg

Легендарната лечителка Соня Заварчик: Примката се затяга около Ганчев

Божинов е влюбен, та загубен по Биляна

Гришо ще направи голяма победа през март или април

Ще имаме олимпийски шампион в Токио 2020

Кубрат ще направи дете и ще се ожени

Соня Заварчик е сред най-уважаваните български лечители. Специално за читателите на "България Днес" тя направи своите спортни прогнози за 2019 г.

- Г-жо Заварчик, всички се чудят какво се случва с Григор Димитров. Ще успее ли да се вдигне?

Реклама

- След Мария Шарапова Гришо се хвърли на други. Направо се отприщи. Рускинята беше на ниво. Защо така постъпи, не знам. Заряза я заради Шерцингер. Ако се разделят с Никол, отново ще тръгне нагоре. Прави по две-три победи и отново отива при нея. Тая е като енергиен вампир. Изпива му енергията. Гришо ще направи голяма победа, но чак март-април. Беше се поотчаял, че губи, но ще се възстанови. Момчето е чувствително. Изпада в депресивни състояния. Вместо да се хване с тренировките, ходи с тая нагоре-надолу като луд. Не може с две дини под една мишница. Или спорта, или любовта. Не чете ли вашия вестник, Гришо? Не вижда ли какво му предсказвам? Усещам как ще си изтегли семейството в Монако. Малко е уплашен от положението в България.

- Кубрат Пулев отново е във възход. Ще достигне ли до мач за световната титла?

- Пулев е умерен. Не смее да се отпуска, защото го беше позакъсал със здравето. Знае си силите. Наясно е с възможностите на другите. Затова полека отбива. Надеждно момче. Харесва ми като човек. С Андреа много се обичат. Поне засега. На Кубрат зорът му са децата. Годинките напредват. Иска да остави нещо на тази земя. Ще направи детето на бърза ръка и ще се ожени.

- Националният отбор също показа положителни резултати. Ще успеят ли да се доразвият?

- Дълго време нямаха успехи, защото футболистите са свързани политически.

- В клубовете също ли политиците дърпат нещата?

Реклама

- Друг е големият диригент. "Левски" ще пробие. Тук не става въпрос за игра, а за пари. Но това е във всички отбори по света. Ще се сменят доста футболисти в "Левски". Ще дойдат по-надеждни. Славиша треньорът е кадърен човек. Упорит е. Ще успее. С него ще станат нещата, а не с нашите влечуги. Тука някакви партийци се опитват да командват. Та те разбират толкова от спорт, колкото баба от джазова музика.

- Докъде Гриша Ганчев ще докара ЦСКА?

- Примката на Гришата се затяга около врата. Както и на доста политици, които ще бъдат пресети. Не искам да говоря за затвора. Ганчев няма да влезе там, защото в едно гърне всички бъркат.

- Босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев също беше доста коментиран през 2018. Как го виждате?

- Нали знаеш как се прави бизнес? Как се пускат поръчките непрекъснато само на една свита. Ще има малко проблясък "Лудогорец", но след това пълни затъмнения.

- Какво да очакваме от Валери Божинов?

- Момчето никога не е отпадал по отношение на формата, но не беше доволен от управлението на БФС. Страхотен е. Много го харесвам.

- Ще се ожени ли за втори път за сръбкинята Биляна?

- Ще си я хване Биляна. Той е влюбен, та загубен. Много е готин.

- Бившата съпруга на Божинов - Николета, сега се върна при Ники Михайлов. Там докъде ще стигнат нещата?

- Оле-мале. Тя ще е от ден до пладне с него. Въртиопашка си е. Знаеш. Този Ники е много готин. Също като баща му. Момчето е страхотен вратар, трябва да ви кажа!

- Таткото Боби продължава да бъде критикуван като шеф на футбола. Каква е неговата съдба?

- Боби Михайлов сега точно там най-много ще държи. На сина си. Ти за кой ще дадеш - за детето ти или за някой друг. Ха-ха-ха. Няма да ощетява другите отбори. Ще реже и "Левски" от време на време. В Боби има вродена справедливост. Знаеш как тръгна той и колко упоритост имаше. Ще има високи изисквания към сина си.

- Ако "Левски" тръгне да бие с Ники на вратата, всички ще кажат, че баща му е виновен.

- Не, Боби няма да прави подобни неща. Ще бъде по-взискателен към сина си.

- Наближава олимпиадата в Токио през 2020 г. Ще имаме ли шампион?

- Ще има. Бъди сигурен. Виждам добри резултати в бокса и в щангите. Леката атлетика има едно много добро момиче.

- За Мирела Демирева ли става въпрос?

- Тя ще ги побърка. Вече е вързана. Ще се бори за медалите. Очакват я три много успешни години. Ще я вдигнат още повече на върха. Очаквам успехи и при хвърлянията на копия, дискове и гюлета. Не знам защо, но виждам жена да покрие нормите. Има едно момиче, което е инвалид с един крак - Стела. Тя е много яка. Господ й е взел едно, но я е надарил. Мале, как хвърля!

- Ще има ли промяна на политическия плацдарм?

- Отново се има за цел да отпадне властта, за да се върнат червените. Прави се завой наляво. Кой каквото да приказва, всички са били партийци и комунисти. Ще бъде една въртележка. Много неща ще се разплетат. Очаквайте големи битки. Това украинско изчадие Станишев ще обърка нещата. Той е втори Горбачов. Комунизмът е една идеология, с която държаха в подчинение работническата класа. Ала и той ще приключи. Какъв комунизъм, какви пет лева.

- Очакват ли се избори?

- Не виждам такива, освен онзи песоглавец да ни вкара под лош адрес с еврото. Тогава народът е загинал прав. Ще има сблъсъци, но в средата на май всичко ще се стабилизира. Бойко е решил да прибере крадените пари на всички. Ще успее да блесне.

- Какво сочат цифрите за 2019 година?

- Това е духовната година. Целият свят трябва да осъзнае как трябва да тръгне по нов път. Хората много се оядоха. Това важи и за България. Тепърва ще се променят нещата за добро.

Какво позна за 2018 г.

*Много министри ще си отидат

* В ските има момче, което е на 24 години. Той ще покаже смелост (Владимир Зографски с най-добро постижение в ски скоковете на олимпиадта за България)

* Михайлов ще дръпне (за спечелените избори в БФС)

Реклама
Реклама
Реклама