Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7233465 www.bgdnes.bg

Диджей Дончо смени Алекс Раева с танцьорка

Секси мацка от балет "Нова" 

Смуглата Тамара е новата изгора на музиканта

Бившият на певицата и водеща Алекс Раева - диджей Дончо, има ново гадже, научи първи "България Днес".

Музикантът заби гореща брюнетка, известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф на най-успешния у нас балет "Нова".

Реклама

Красавицата се казва Тамара Кривлева и макар двамата с Дончо все още да крият официално връзката си, бяха уловени в интимни моменти навръх Нова година.

Тамара беше неотлъчно на пулта до новия си любим в празничната нощ, докато Дончо забавляваше хиляди на новогодишен купон в София.

Да има взимане-даване с бивши на шоумена Слави Трифонов явно е съдба за диджея, тъй като проверка на "България Днес" установи, че преди да стане част от балет "Нова", Тамара дълги години е танцувала с балет "Сатен" в "Шоуто на Слави", по времето, когато беквокалистка бе и Алекс Раева, с която парти мейкърът имаше няколкогодишна връзка.

Дончо и Алекс обявиха раздялата си през 2017 след множество слухове за изневери от страна на купонджията. И въпреки че всички очакваха двойката да се ожени и да има деца, Алекс тогава заяви:

"С Дончо се разделихме, запазихме много добри отношения, но вече имам нов мъж до себе си и съм щастлива".

След Алекс диджеят имаше кратка авантюра със секси инструкторката по гмуркане Ина Димитрова, но и тази му връзка не успя във времето.

В профила си във фейсбук Дончо е обявил, че е обвързан, а запознати издават, че любовта между него и Тамара пламнала миналото лято по време на турнето Hip-hop history repeating.

Реклама
Реклама
Реклама