Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7234513 www.bgdnes.bg

Лоренцо си татуира лицето

След автомата сложи и кръст

Синът на Софка се прави на гангстер 

Софи-Мариновият син Лоренцо си татуира лицето, научи "България Днес".

Прохождащият чалга изпълнител преди броени дни си изрисува кръст до окото в популярно столично студио за татуировки. Младият фолкаджия не смята да спира дотук с изображенията върху лицето си и планира да си направи и други постоянни рисунки.

Близки и познати разубеждавали Лоренцо да си татуира лицето, но той бил непреклонен - искал да изглежда като страшилище за враговете си. Затова и избрал популярен гангстерски метод. Легенда разказва, че престъпници в САЩ си татуират сълзи под очите, като всяка от тях символизира броя на хората, които са убили. "България Днес" се сдоби с есклузивен кадър, на който се вижда как татуистката рисува по лицето на напетия ром.

Реклама

В студиото той е придружен от популярната си майка, която също се изрисува. Софи Маринова изписва на тила си името на сина. Това е поредният надпис върху чалгарката, след като преди време увековечи и името на любимия си Гринго. Двамата си направиха татуировки, за да докажат безграничната си любов, която дори и затворът не успя да прекърши. Преди година Софка си татуира името на бившия си приятел Дачо. След раздялата им тя заличи рисунката, като я превърна в изображение от преплитащи се цветя.

С доста татуировки може да се похвали и Лоренцо. Преди време младият изпълнител публикува снимка в социалните мрежи, на която е вдигнал дланта си, а на нея е изписано името на неговата майка - Софи Маринова. То е придружено и от изображение на корона. Кадърът мигновено събра стотици харесвания и множество одобрителни коментари. Неотдавна Лоренцо тотално промени визията си - подстрига дългата си коса и си сложи обица.

Лоренцо има татуиран кръст и на дясната си ръка. "Леле, майка ти знае ли?", беше един от най-любопитните коментари към 15-годишния изпълнител.

Гангстерската визия на сина на Софка се допълва от изрисуван автомат „Калашников“ на ръката му, макар че дори почитателите му се съмняват, че Лоренцо някога е хващал автоматично оръжие. Въпреки това той гордо се фука с телесната си рисунка и на участия се появява по тениска, за да могат да я видят повече хора.

Видимо провокативното поведение на пубера дава резултат, защото той се хвали с гадже, с което не спират да се целуват и гушкат. Кандидат-снахата също не се свени да показва любовта си към Софи-Мариновия син.

Въпреки че упорито се прави на гангстер, пред "България Днес" Лоренцо призна, че приоритет в живота му остава образованието и затова е ограничил участията си до 1-2 на месец.

Ромският славей се офъка

Софи Маринова шашардиса почитателите си с нова визия. Чалгарката отряза косата си и се върна към славното си минало, когато беше с къси кичури. Гринго похвалил любимата си, че изглежда по-млада, и одобрявал новата й визия. След като реже косата си, татуировката на тила й се вижда отдалеч.

Реклама
Реклама
Реклама