Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7235141 www.bgdnes.bg

Кейт Мидълтън на 37! Херцогинята ще отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг

Херцогинята на Кеймбридж Катрин днес навършва 37. Съпругата на принц Уилям и майка на трите им деца - Джордж, Шарлот и Луи е сред любимките както на британците, така и на хора от целия свят. 

Предполага се, че херцогинята ще отпразнува рождения си ден в двореца "Кенсингтън" в Лондон заедно с най-близките си. Съпругът й Уилям обаче ще бъде зает със задълженията си. Той ще посети 30-тата годишнина на благотворителната организация London Air Ambulance. Принц Джордж и принцеса Шарлот също няма да са около майка си през деня, защото от вчера отново са на училище. Предполага се, че празненствата ще бъдат вечерта, когато семейството ще се събере, а дотогава Кейт ще прекара деня в грижи за най-малкия член на семейството - принц Луи.

Реклама

Няколко дни след рождения си ден Мидълтън също ще се завърне към кралските си задължения. На 15 януари тя ще посети Градините на крал Хенри в Аислингтън, за да се срещне с доброволци и обсъди с тях бъдещи проекти.

На официалните страници в социалните мрежи от кралското семейство благодарят за прекрасните и искрени пожелания, отправени към херцогинята на Кеймбридж.

Превод и редакция: Симона Бузова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама