Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7236448 www.bgdnes.bg

Гущеров свършва парите

Продължава да живее тузарски

Може да изгуби имението си в столичния кв. Бояна 

Християн Гущеров свършва парите!

Милионерският наследник изпадна в тежко финансово положение, след като фамилията му спря издръжката, научи "България Днес".

За паричните затруднения на Гущеров се заговори още преди две години, но тузарският начин на живот, който води младежът, бързо разсея съмненията. Хора, запознати отблизо с делата му, разказват, че Християн натрупал задълженията, след като вземал заеми. Дълговете се трупали все повече и повече, а той не смогвал да ги погасява, кълнат се близки от неговото обкръжение.

Реклама

Финансовите неволи започват още по времето, когато Гущеров е женен за фолкпевицата Мария. Скъпите пътувания и стотиците подаръци скорострелно стопяват сметката на младежа. Покрай немотията скандалите между Християн и Мара Отварачката стават все по-често явление, а изпълнителката започва да се оглежда за далеч по-състоятелни мъже. Така се стига и до окончателната им раздяла.

След няколко мимолетни връзки, които също струват доста пари на Гущеров, той се кротна в обятията на плеймейтката Светлана Василева. През лятото на миналата година двамата сключиха брак, а в момента са в очакване на първото си дете - момиченце. Новата госпожа Гущерова също получава щедри подаръци, които още повече изтъняват джоба на милионерския наследник. Преди малко повече от година Василева беше ощастливена с мощен лъскав джип, който по неофициална информация е на лизинг и не е нейна собственост.

Щедро хвърчат пачки и по време на пътуванията им зад граница. Макар да не използват самолет и да не ходят на екзотични дестинации, Гущеров и изгората му винаги избират най-тузарските хотели, където една нощувка стига до няколко хиляди лева.

Натрупванията от разходи водят дотам, че Гущеров залага имението си в столичния квартал Бояна, за да получи сериозна сума пари. Връщането на средствата сериозно го затруднява и съществува реален риск един ден младежът да загуби имота си. Надеждите му вероятно са фамилията му да се намеси и да не позволи къщата да отиде в чужди ръце. Въпреки трудностите Светлана е неотлъчно до любимия си и ще направи и невъзможното, за да му помогне да се пребори с положението.

Въпреки че Гущеров е на няколко крачки от фалита, той продължава да разчита на охрана и шофьори, както и да се придвижва със скъпи коли. Той е категоричен пред приятели, че няма да се откаже от благините и иска да поддържа висок стандарт на живот.

Реклама

"Огромна мистерия е какво работи Гущеров. Има ли някакъв бизнес, откъде изкарва пари? Но е факт, че доста време успява да оцелява и да бъде обграден от красиви жени", чудят се негови познати, които нямат обяснение за делата му. Всеизвестен факт е, че Гущеров си стои предимно вкъщи и не обича много да излиза на публични места

Наскоро папараците на "България Днес" засякоха Християн и Светлана заедно да посещават фризьорски салон. Там обикновено ходи само бившата плеймейтка, като традиционно прекарва по няколко часа. Този път от джипа излезе и Гущеров, който вероятно също е решил да нанесе корекции във визията си.

Светлана беше заложила на огромно пухено палто, което с лекота скриваше наедрялото й коремче. Видимо тя не изглежда напълняла, като краката и лицето й са все така слаби. Съпругът й беше с любопитен външен вид - анцуг, комбиниран с кожено яке.

Покрай звездното семейство се разхождаше и охранител, който зорко следеше всяка крачка на началниците си. Той влизаше и в ролята на помагач, като отваряше вратите на колата и носеше вещи на босовете си.

Реклама
Реклама
Реклама