Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7237320 www.bgdnes.bg

Малкият Наум Шопов започна в "Пирогов"

Започна в отделението по пластична хирургия

Наум Шопов-младши започна работа в "Пирогов", научи "България Днес". Звездата от "Откраднат живот" наскоро положи Хипократовата клетва и вече може да практикува професията.

Наум започна в отделението по пластична хирургия. От няколко дни той дава дежурства и практикува наученото от Медицинския университет.

Реклама

Шопов-младши веднага приковава погледите към себе си. Със сериала "Откраднат живот" той стана известен и лесно разпознаваем.

Звездата от лекарската драма работи най-често с деца. Наскоро дипломираният лекар преглежда малчугани, които имат изгаряния.

"Като на филм, ама малко по-различно", пошегува се Шопов, който вече има опит в болниците от снимките на лекарската драма "Откраднат живот".

Още преди да завърши образованието си, Наум си беше избрал да специализира пластична хирургия. Така той ще стане конкуренция на доктор Енчев, който е най-популярният пластичен хирург сред миските и плеймейтките у нас.

Шопов-младши взе държавните си изпити без никакви проблеми. Той успя да съчетае снимките на "Откраднат живот" с ученето и за разлика от много студенти, завърши за минимално време.

"Ще работя само като лекар", призна преди време Наум, който не мисли да прави кариера в киното.

Реклама
Реклама
Реклама