Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7237987 www.bgdnes.bg

Грация рекламира Любо Чука

Катрин Тасева и нейният годеник Ники Щерев хвалят марката на бабанката

Популярната спортна двойка Катрин Тасева и Николай Щерев станаха рекламни лица на ММА бабанката Любо Чука. Влюбената двойка демонстрира модната линия на бившия охранител на бизнесмена Христофорос Аманатидис - Таки.

Реклама

Грацията публикува снимка в социалните мрежи с дрехи от колекцията "Луда". Тасева е обгърната от бореца, който небрежно е поставил ръка на задните й части.

Катрин и Ники се събраха наскоро след кратка раздяла. Те заздравиха своята връзка с годеж. Двойката изглежда повече от щастлива, а всички техни приятели са радостни, че са отново заедно.

Щерев е син на треньора Симеон Щерев. Специалистът изведе Станка Златева, Руди Великов-Танка и Мишо Ганев до върховете в световната борба. Наследникът също е елитен състезател. Наскоро той се завърна на тепиха с надеждата да участва на олимпийските игри в Токио.

Катрин Тасева също се е запътила към най-големия спортен форум. През миналата година тя се утвърди като лидер на силното поколение индивидуални гимнастички, което включва още Невяна Владинова и Боряна Калейн. Тимът спечели сребърен медал в отборната надпревара на световното първенство в София през 2018 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама