Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7238354 www.bgdnes.bg

Гери-Никол отслабва с бокс

Яката дупара махна паласките и големите баджаци

Ударно отслабна Гери-Никол!

Скандалната певица премахна почти изцяло излишните килограми. Яката дупара вече е стройна мацка със съвършени извивки на тялото.

Гери-Никол дължи отслабването си на бокс. Певицата тренира бойния спорт от няколко месеца и всекидневните тренировки дават резултат. За времето, което удря крошета като Кобрата, варненската изпълнителка успя да стегне фигурата и да премахне пищните си форми.

Реклама

Лекото коремче, от което Гери се срамуваше, вече също го няма. Краката на изпълнителката не са огромни както преди. Русокоската вече вади секси баджак, с който се хвали навсякъде. Най-апетитната част от тялото на Гери – дупето, вече е стегнато. Освен в залата, където блъска по крушата, певицата от време на време отскача и до фитнес залата. Там тя още повече извайва фигурата си.

Другата основна причина за вталяването на Гери-Никол е режимът й на хранене. Бившето протеже на Криско забрави напълно за сладките и вредните храни.

Гери винаги е признавала, че се харесва каквато е, но това не е истина. От малка тя има комплекс, че е по-едра от останалите, и затова решава да се вземе в ръце и да извае секси фигура.

Допреди няколко месеца Гери носи само широки дрехи, за да не личат апетитните й форми. Паласките на екстравагантната изпълнителка се тресяха, но това вече е в миналото.

В същото време Гери-Никол прекара Нова година с гаджето. Варненската бръмчалка е гадже с колегата си Мариян, по-известен като Kapo Verde oт нашумялата мъжка банда "БНР" (Бандата на ръба). Яката дупара реши да изпрати изминалата година в ресторант в родната си Варна.

Реклама
Реклама
Реклама