Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7239537 www.bgdnes.bg

Луис се потроши

Много лош късмет преследва Луис Реднап!

Бившата жена на футболиста Джейми Реднап пада на улицата на път за репетиция за мюзикъла "От 9 до 5".

Шоуто, посветено на кънтри легендата Доли Партън, ще има премиера на 29 януари в театър "Савой", но бившата госпожа Реднап няма да участва.

Реклама

Контузиите й са тежки. Луис е приета в болница със счупена лява китка и дълбока рана на брадичката. Лекарите й забраняват да работи в поне два месеца. Това означава, че Луис ще пропусне както първото представление, така и останалите спектакли през този период. Очаква се певицата да се завърне на сцената в края на март или началото на април.

"Луис е опустошена - казва приятел на звездата пред в. "Сън". - Това за нея беше мечтана роля. Наистина не е справедливо..."

Продуцентите не са решили кой ще замести Луис Реднап. Очаква се изборът да бъде направен до дни.

За певицата това е пореден удар след тежкия развод с Джейми, завършил окончателно преди година.

Двамата се разделят осем месеца след като медиите в Англия пишат за разрив в отношенията им. Проблемите започват с участие на Луис в танцувално риалити.

Говори се, че сега тя има връзка със своя бивш танцов партньор Кевин Клифтън. Той също преживява развод - разделя се с жена си Карън миналата година.

Популярното риалити, в което Луис и Кевин участват, има лоша слава.

Твърди се, че е прокълнато и който участва в него, страда от любовна разлъка.

Дали в това суеверие има доза истина, не е ясно. Но очевидно Луис Реднап продължава да бъде преследвана от неприятности.

Реклама
Реклама
Реклама