Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7242448 www.bgdnes.bg

Лейди Гага или Анджелина Джоли ще изиграе Клеопатра в римейка на филма

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от най-желаните роли в Холивуд - на Клеопатра, съобщи в. "Дейли Стар Сънди".

Римейкът на филма ще е с огромен бюджет. Анджелина Джоли води преговори с продуцентите от "Сони" за ролята от месеци, предава БТА.

Реклама

Лейди Гага също има претенции за нея след огромния успех на филма "Роди се звезда", с който дебютира в главна роля.

"Клеопатра е известна като Кралицата на Нил. Елизабет Тейлър се утвърди като кралицата на Холивуд с тази роля във филма от 1963 г. - каза неназован източник от "Сони". - Логично е, че който и да получи ролята, ще се радва на еднакво високо положение в киноиндустрията."

Филмът Клеопатра" навремето печели четири награди "Оскар". Връзката на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на снимките предизвиква скандал и засилва любопитството. По-късно те се женят и развеждат два пъти.

Навремето филмът е определян като "епична историческа драма", но продуцентите от "Сони" сега подготвят "неприличен, кървав политически трилър, представен от женска гледна точка".

Възможно е Анджелина Джоли и Лейди Гага да се окажат толкова близо на финала, че да се наложи и двете да се явят на прослушване. Това се случва рядко на звезди от тяхната категория "А".

Анджелина Джоли е лауреатка на една награда "Оскар" за "Луди години" и три "Златен глобус". Лейди Гага има шест награди "Грами", три БРИТ и една "Еми". Тя спечели и "Златен глобус" за песен.

Реклама

Личният живот на Анджелина Джоли е по-объркан. Тя е на 43 години и се развежда за трети път. Има шест деца, три от които осиновени. Лейди Гага е на 32 години и тази година ще сключи брак с агента си Кристиан Карино.

Състоянието на Анджелина Джоли се оценява на 125,3 милиона британски лири, а на Лейди Гага - на 215,3 милиона лири.

Реклама
Реклама
Реклама