Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7242468 www.bgdnes.bg

Любен Чаталов залюби поетеса

68-годишният актьор живее с 20 години по-младата от него Камелия Кондова

На крилете на любовта се носи 68-годишният актьор Любен Чаталов. Любимецът на поколения има връзка с поетесата Камелия Кондова. Тя е с почти 20 години по-млада от него и Чаталов не крие, че се чувства променен, откакто е с нея.

Съвсем до скоро той бе обвързан с известната художничка на стъклопис Евелина Пенева.

Двамата живееха във варненското село Мирково във вилата на Любен. В началото на 2018 година се разделят.

Реклама

"Както едно цвете разцъфва, живее и увяхва, така и при хората се случват такива неща", призна тогава Любен за края на връзката им.

Не след дълго актьорът от "Адаптация" среща поетесата. В началото не е сигурен дали да се впуска в нова авантюра.

"Много пъти съм си казвал да не се занимавам с жени, но ето - случи се", призна Чаталов. От есента на миналата година е неразделен с поетесата и я придружава на всички нейни изяви и литературни четения.

Самият актьор не крие, че почти през целия си живот е бил обвързан. Не обича да се чувства самотен.

Той има три деца от два брака - дъщеря и двама синове. Момчетата живеят във Финландия и не се занимават с театър. Първата му съпруга е финландка. Той дори е правил опити да живее в скандинавската страна, но така и не успява да се раздели с актьорската си професия. Днес децата му са пръснати из цял свят.

"Дъщеря ми се омъжи в Нова Зеландия. Съпругът й е българин, който работи там. Синовете също са в чужбина. Все ме канят да ходя при тях, но не мога да зарежа всичко и да тръгна", признава Чаталов.

Актьорът не е единствения човек на изкуството, който намира любовта на късен етап в живота си. Ицко Финци стана баща на 84 години, а 79-годишният Иван Попйорданов също е влюбен в 33 години по-младата от него Диана Андреева.

Реклама
Реклама
Реклама