Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7243696 www.bgdnes.bg

Благо и Златка отварят бар

Ще въртят семеен бизнес с наргилета

Лъскавото заведение в арабски стил ще е в Студентски град

Благо Георгиев и Златка Райкова започват общ семеен бизнес, научи "България Днес".

Скандалната ВИП двойка отваря наргиле-бар в Студентски град съвсем скоро, похвалиха се участниците във „ВИП брадър“, които в момента са на почивка в Дубай, където русата плеймейтка отпразнува и рождения си ден.

"Благо се е ориентирал много добре, това е една почти незаета ниша. В момента е супермодерно да се пуши наргиле, а той се погрижи да промотира идеята си и в къщата на „Биг брадър", коментира пред "България Днес" пиар специалистът Наско Лазаров.

Реклама

Джизъса стана пословичен по време на участието си в риалити формата с любовта си към водната лула. Камерите почти не успяха да го снимат, без футболистът да е налапал здраво мунщука.

"Ако някои изрично искат отделна стая, гримьор, фризьор, риба, фреш, фитнес или тапи за уши, то условието на Благо бе в къщата да му бъде внесено наргиле и това да бъде упоменато в договора му", издават хора от екипа на шоуто пред вестника ни.

Според запознати това била предварително замислена пиар стратегия на набожния спортист, който отдавна имал намерение да отвори тематично заведение, където всеки може да пуши наргиле.

Досущ като в сентенцията, че зад всеки успял мъж, стои една силна жена, Златка подкрепя на 100 процента бизнес начинанието на възлюбения си и се е заела с рекламата на заведението в социалните мрежи, като го промотира като "S класата на наргилетата".

Благо не спира да глези новата си възлюбена по всякакъв начин, а навръх рождения й ден я изненада с торта в леглото, на която написа: "ЧРД, любов".

"Това ще бъде най-щастливият ми рожден ден", похвали се Златка, която непрекъснато публикува снимки от гъзарските плажове на Дубай.

Реклама
Реклама
Реклама