Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7243923 www.bgdnes.bg

Бившата на Гаджев се ОБЕЗОБРАЗИ

Лили е неузнаваема, няма помен от истинската й самоличност

Дузина пластични операции - напомпани устни, окастрен нос, оперирани скули, татуирани вежди, тежки изкуствени мигли и изкуствена коса. Такава е днес ситуацията във визията на Лили, бившата съпруга на вечния левскар Владимир Гаджев. Бивша, защото двамата вече не живеят заедно от известно време, научи "България Днес". Лили е тотално неузнаваема и буквално лицето й сякаш е на друг човек, шушукат столичани, които отлично си спомнят как изглеждаше ексфутболната съпруга преди години.

"Ако не ти кажат, че това е Лили, никога няма да допуснеш подобна вероятност. Просто се превърна в друг човек. Преди беше красива с естествените си черти, вече прилича на всяка втора оперирана силиконка", коментират злобари. Някои дори са крайни, че е заприличала на травестит.

Реклама

Лили не работи от години, което допълнително мотивира завистниците да се чудят откъде финансира операциите си и как поддържа високия стандарт на живот, който води. Косата си тя поддържа при Венелин Кондаков - любимия фризьор на Николета Лозанова. Стилистът не взима никак евтино за процедурите, които прави на плеймейтките.

Слухове преди години свързваха Лили с криминално проявения и сочен за кокаинов бос Кирил Киров, по-известен като Кирчо Руския. Мълвата носи, че той бързо я изоставил, тъй като не бил от най-моногамните типажи. Същото направи и с фолкпевицата Джорджия, която му роди дъщеря. Руския не се задържа при българската Анджелина Джоли, както я наричат заради поразителната й прилика с холивудската звезда. Руския сменяше като носни кърпички всевъзможни певици, манекенки и столични златотърсачки.

Наши източници твърдят, че Владо Гаджев няколко пъти е научавал от колеги и приятели за кръшкането на съпругата. Той упорито отказвал да приеме фактите и непрекъснато се сдобрявал с нея. Двамата имат дъщеря Рая, за която поравно са поделили родителските си грижи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама