Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7244692 www.bgdnes.bg

Национал хлътна по Натали Трифонова

Синоптичката по дупе в Доминикана

Божидар Краев е свенлив да й признае, още търси голямата си любов

Футболният национал на България Божидар Краев лудна по синоптичката Натали Трифонова. 21-годишният талант е влюбен тайно в 6 години по-голямата от него блондинка.

Божката все още търси своята голяма любов в живота. Той е много свенлив на нежния фронт и трудно разкрива чувствата си пред момичетата. Затова и не е започнал офанзива, за да спечели сърцето на чаровната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Краев все пак следи профилите на Натали в социалните мрежи и харесва почти всяка нейна публикация.

Реклама

Двамата се запознали покрай бившия съотборник на Божката в "Левски" - Антонио Аниете. Испанецът имаше кратка любовна афера със синоптичката, докато риташе на "Герена". Краев е юноша на "сините", като в периода от 2014 до 2017 година записа 83 мача и 22 гола за отбора. След това бе продаден на датския тим "Мидтиланд".

Докато футболистът води подготовка с отбора си, Натали си пече дупето по плажовете на Доминикана. Синоптичката за първи път показа задните си части по-разголени със суперизрязан бански. Тя е на почивка край Карибско море с приятеля си и се радва на топли слънчеви лъчи и много екзотика.

За разочарование на Краев Трифонова има сериозна връзка. Голямата любов на секси синоптичката е турчинът Доан Хасан. Той е едва на 27 години, но участва в семейния бизнес, като върти 5 фирми за милиони. Двамата с Натали се загаджиха още като деца. Впоследствие са имали и различни други авантюри, но сега отново са двойка. Русото изкушение дори получи невероятен подарък от гаджето за рождения си ден през октомври. Тогава половинката на дългокраката красавица заведе любовта на живота си на романтична ваканция в Барселона.

Другият проблем пред Краев е, че Натали подкрепя големия враг ЦСКА. Красавицата често е забелязвана сред феновете на "армейците". Блондинката слага шапка на "червените" и събира погледите на мъжката част от агитката.

Божидар е сам в Дания и няма момиче до себе си. Той се слави със своята скромност. Роденият във Враца играч е известен с това, че не обича нощния живот и не излиза по дискотеки. Именно това го отличава от голяма част от съотборниците му в националния отбор. Краев предпочита след тренировка да се прибере вкъщи и да се радва на домашен уют.

"Не мога да говоря дали си има приятелка. Това са си негови лични работи, той си знае", каза баща му Бойко Краев пред "България Днес". В началото престоят на Божката в Дания е много труден, тъй като не знае езика и няма никакви приятели. Поради тази причина татко му и майка му се редуват да ходят при него. "Бях при него в Дания за 3 месеца. Майка му също ходи. Синът ми е възпитано и културно момче. Никога няма да се възгордее", признава Краев-старши.

Божидар успя да стане шампион в датското първенство с "Мидтиланд" още през първия си сезон в клуба. Халфът със сигурност вече е влязъл в полезрението и на най-страстните скандинавски фенки.

Реклама
Реклама
Реклама