Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7245504 www.bgdnes.bg

Венци Венц изражда дъщеря си

Рапърът попива кръвта с гъба 

Малката Агуая се появила на бял свят в домашни условия 

Рапърът Венци Венц е участвал лично в израждането на дъщеря си, която се е появила на бял свят в домашния условия, научи "България Днес".

Нестандартната ситуация се разиграва в навечерието на Нова година, а изпълнителят със силни емоции се връща към раждането. Венци Венц и половинката му Мелани вземат съдбоносното решение дъщеря им да се роди в домашния условия, тъй като са гневни, че медицината у нас се е превърнала в бизнес. В сложната ситуация не са сами - разчитат на опитна жена, която води процеса. Близките на двойката също са наблизо, за да могат да реагират, ако нещо се усложни.

Реклама

Първоначално рапърът има известни съмнения дали да присъства на самото раждане, но Мелани го убеждава, че така ще се чувства по-сигурна. В крайна сметка певецът дори взема дейно участие, като с гъба попива течащата кръв. Признава, че това е едно от най-големите му приключения в живота.

След раждането майката се чувства добре и бързо се възстановява. С новородената Агуая също няма проблеми и вече расте като здраво и щастливо бебе. Заради струпването на празници Венци Венц почерпи близки и приятели за раждането на първата си дъщеря чак след Нова година.

Гордият татко разказва, че между него и майката не е имало пламенна и голяма любов, а по-скоро са приятели, които са решили да имат общо дете.

"Направено е с много любов и приятелски чувства. Бях се заклел, че преди да навърша 30 години, ще си направя първото дете. Разбира се, беше планирано", коментира дуетната половинка на рапъра Павел.

Друга особеност е, че Венци Венц още преди раждането на момиченцето обяви, че ще живее отделно от двете дами. Но ще полага всички необходими грижи, за да се чувстват те добре. Активно в отглеждането щяла да се включи майката на Венци, която вече нямала търпение да стане баба.

Връзката на певеца с Мелани е сравнително скорошна. Младата майка също е в музикантските среди и се е снимала в един от последните му клипове. Музикантът лаконично я определя като най-красивата жена и човек с красив ум.

"Вярвам в липсата на табута, в свободата на съзнанието, в съвсем различни нови устои, които са свързани с младото поколение, което представяме", казва певецът. Мелани споделяла неговите виждания и също била против ограничаването на личната й свобода. Именно тя му предлага да си направят бебе, а на него му отнеме около месец, докато се съгласи и пристъпи към изпълнението.

Реклама
Реклама
Реклама