Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7245759 www.bgdnes.bg

Гери-Никол се отрече от гаджето си

Мариян с друга в Дубай

Връзката им била пиар

Гери-Никол се отрече публично от гаджето си - рапъра Мариян, по-известен в музикалните среди като Капо Верде от хип-хоп групата БНР ("Бандата на ръба").

Младите изпълнители в продължение на няколко месеца поддържаха теорията, че са влюбени до уши, та дори пуснаха и слух, че ще се женят през новата година.

Реклама

"Мариян не иска да говори за връзката си с Гери. Заедно са от няколко месеца и още не желаят да дават интервюта", бе коментарът на мениджъра на рап триото Данаил Петканов пред "България Днес".

Историята за връзката между двамата се оказа скалъпен пиар в полза на Мариян, за когото широката аудитория не бе чувала до този момент.

"Гери никога не би била нещо повече от приятелка с момче като Мариян. Всичко тръгна, когато отидоха заедно да се татуират. Медиите веднага захапаха въдицата и ги обявиха за двойка. Гери не отрече от куртоазия, защото наистина са близки, но не и любовници. Общо взето, придаде малко звезден блясък и слава за групата на Мариян", разказа приятелка на арендби сензацията пред вестника ни.

На русата тийнидолка явно в един момент й писна да я спрягат с певеца и реши, че е крайно време да разкрие истината, като в последното си интервю призна: "С Мариян сме много добри приятели. Не прекрачваме тази граница. Не сме гаджета. Нямам приятел. В момента предпочитам да се развивам като самосиндикален артист. Чувствам се добре и съм щастлива, но не заради мъж", сподели изпълнителката на "Готина и луда".

Нещо повече! Оказа се, че самият рапър има друга изгора до себе си, която не била особено щастлива от факта, че в името на славата трябва да търпи измислената връзка на гаджето си с Гери.

Брюнетката е заедно с Мариан и останалите момчета от БНР на почивка в Дубай и не се сдържа да пусне обща тяхна снимка, за да докаже, че всичко е било пиар.

Реклама
Реклама
Реклама