Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7246395 www.bgdnes.bg

Йонко и друг път се е снимал гол

Мъжът пред табелата на Попишка 

Община Троян приема с хумор последния му кадър

Няма човек в страната, който да не е видял и чул за Йонко, който се снима чисто гол пред табелата на троянския кв. Попишка.

Оказва се, че това далеч не е първата провокативна снимка на 51-годишния мъж. Преди малко повече от година шегаджията се е фотографирал както майка го е родила, пред телевизионната кула в германската столица Берлин.

Реклама

Тогава закачката му е към банките. "Банки или биткойни. Ако държите парите си в банка, ще свършите точно така", гласи надписът под фотоса. На снимката Йонко е закрил достойнството си със слънчогледи за разлика от последната му снимка, където е поставил ръце пред мъжките си части.

"Не се срамувам от действията си! Щастлив съм, че успях да дам малко усмивка на много хора. Колкото до последната снимка, знаем, че не са много смешни и весели времената, в които България живее. Така че се радвам за това нещо, което се случи. Не мога да се срамувам от нещо, което е донесло смях на стотици хиляди хора", коментира пред "България Днес" 51-годишният мъж.

На 12 януари т.г. той публикува два кадъра. На единия стои пред табелата на кв. "Попишка" облечен, а на другия е застанал зад пътния знак чисто гол. "Да спазваме законите", е написал Петков под снимката.

"Не съм предполагал, че ще стане такъв фурор. Снимката беше предназначена за мои партньори и хора, които консултирам. След като я пуснах, много ми писаха с благодарности, че са се смели със сълзи. Имаше 7-8 човека, които ми направиха забележка, но какво са те на фона на всички останали, които съм разсмял", допълва Йонко.

Шегаджията е маркетингов консултант в Испания. Обикалял света със семейството си, като накрая се установяват на Иберийския полуостров. Споделя, че в дома му винаги е било весело и цялото му семейство обича хумора. Наскоро се прибрал в България. Отишъл в Троян, за да посети приятелка от детството. Пътувайки към магазина, Йонко вижда табелата с нестандартното име на квартала. В главата му веднага проблясва идеята за майтапчийска снимка и той моли за съдействие спътничката си.

От община Троян приемат с хумор снимката му. Признават, че за първи път виждат подобна провокация.

"Приех го със смях. Виждам, че хората се забавляват. Даже имаше коментари, в които шеговито питат пред табелите на Дупница и Сливница какви ли ще бъдат снимките", коментира пред вестника Ангел Ангелов, зам.-кмет на Троян.

Доли Тачева

Реклама
Реклама
Реклама