Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7246424 www.bgdnes.bg

Тайно Лили записва хит за юбилея

В модно сребърно яке певицата всеки ден е в студиото

Естрадната прима с нова песен, ще зарадва феновете си през април

Няма студ, няма пек за естрадната ни прима Лили Иванова. Едва ли съществува по-голям работохолик от нея в родния шоубизнес. В най-мразовития ден Иванова излезе от дома си и се отправи към звукозаписно студио, където записва нов свой хит, видя единствено "България Днес".

Топпапараците на вестника уловиха най-гласовитата ни изпълнителка, която бе придружена от личния си шофьор до въпросната звукозаписна компания в столичния кв. "Дружба".

Реклама

Спортно облечена, с актуалните в момента тъмни джинси, обшити с бели перли, с масивни черни кубинки и с модерно спортно-елегантно сребърно яке, Иванова както винаги демонстрира перфектна физика, а мнозина в гръб биха я сбъркали с ученичка. Певицата набързо се шмугна в лъскавия си джип и потегли към работното място.

"Вместо да си стои на топло и да пие чай, Лили Иванова предпочита да работи, никак не се заседява на едно място. Неслучайно е прима и толкова години е на върха", възхищаваха й се случайни минувачи в близост до апартамента, в който живее Иванова.

През април месец изпълнителката на "За тебе бях" ще навърши 80 години. По повод личния си празник тя подготвя и мегахит, с който да зарадва своите почитатели. Това обеща самата Лили в края на октомври миналата година, когато изнесе три големи концерта в три поредни дни. Събитията се състояха в зала 1 на НДК, като междувременно мнозина злобари и завистници смятаха, че певицата няма да издържи физически да пее по 2-3 часа в три поредни дни.

Подмятанията на всевъзможни интриганти бяха попарени от реалността - Лили не само че пя на пълни обороти пред многочислената си публика, но и създаде страхотно настроение в залата, като пускаше и шеги.

"Тайната ми? Ето я - това е моето гориво. Бурканче с мед", пошегува се талантливата певица. Именно тогава тя категорично заяви, че няма никакво намерение да спира да работи, а точно обратното - ще твори нови и нови песни.

"Такъв ми е характерът! Не гледам назад и не страдам кой знае колко от сантименти. Гледам напред и съм в процес на подготовка на нова музика, която ще можете да слушате по радиата. Харесвам си новите песни точно толкова, колкото и старите хитове", похвали се Иванова.

Нещо повече, в края на миналата година по време на един от концертите тя събу високите си токчета и пя боса пред 5000 души. Певицата многократно заяви, че се чувства в перфектна форма на духа и тялото, както и че е освободена от всякакви комплекси и предразсъдъци.

Желаем й успех и с нетърпение чакаме новото парче.

Реклама
Реклама
Реклама