Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7247386 www.bgdnes.bg

Певецът на "Радка Пиратка" пребори пиенето

Измъкна се от депресията, продължава напред

Тошко Тодоров посягал към чашката след загубата на дъщерите си

Изпълнителят на "Радка Пиратка" остави алкохолните си подвизи в миналото!

Тошко Тодоров вече не посяга към чашката със спиртни напитки, както правеше често до скоро, и се наслаждава на изцяло нов живот, разказват хора от неговото обкръжение във Велико Търново.

Приятели на певеца разказват, че той се отпускал да посяга към чашката, защото изпада в много тежка депресия. За щастие нова любов и раждането на дъщеричката му го карат да се вземе в ръце, преди да е опропастил живота си.

Реклама

Зад живота с алкохол стоят две ужасяващи трагедии, които преобръщат целия свят на Тошко. И двете дъщери на изпълнителя на "Радка Пиратка" починаха и той преживя кошмара да погребе децата си. Едва 30-годишен, Тошко губи двумесечното си момиченце, което страда от нелечима болест. Певецът изпада в тежка депресия и дълго време не може да се възстанови от ужаса.

През 2012 г. певецът понесе нов тежък удар. 24-годишната му дъщеря Даниела се самоуби, като се хвърли от петия етаж на жилищен блок във великотърновския квартал "Триъгълника". В трагичния ден Даниела била в дома на приятеля си. Той отишъл на лекции, а тя, оставайки сама, скочила от високото. Малко преди да сложи край на живота си, заедно с други колеги била съкратена от фирмата, в която работи. Според нейни познати липсата на работа и финансовата несигурност довели момичето до депресия.

Втората голяма човешка загуба съсипва певецът и дълго време Тошко не можеше да се върне към нормалния си начин на живот. Съдбоносен е моментът, когато се появява сегашната му жена Милена. Тошко се стяга и проблемите остават само история.

И сега Тодоров постоянно е по кръчмите, но защото го канят за участия, а не за да пие, както се случваше до скоро. Певецът е много доволен, че има работа и може да осигурява добър живот на семейството. Случва се певецът на "Радка Пиратка" да хване чашата, но само за наздравица. Не се отпускал да пийне повече от глътка-две вино. И се кълнял пред приятели, че няма да допуска отново стари грешки.

Единствено се връща към 90-те години на миналия век, когато беше на върха на славата. Признава, че тогава хората наистина се забавлявали, докато сега ходят по заведения да се фукат с нови дрехи и бижута и да си правят селфита. Тошко се дразни, че хората стоят със забити глави в телефоните и го слушат разсеяно, докато им изпълнява емблематични песни. Но е много радостен, че млади хора си поръчват негови ретро хитове, които са излезли на музикалния пазар, преди купонджиите да бъдат родени. Изумявал се, че знаят точните текстове и припявали на чалга динозавърските парчета.

Реклама
Реклама
Реклама