Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7247650 www.bgdnes.bg

Лавеци заби сексбогиня

Бившият нападател на "Наполи" Езекиел Лавеци спечели завистта на сума ти мъже в Италия. Причината е, че успя да забие една от най-желаните жени на Апенините - Белен Родригес.

Свалката между двамата станала покрай празниците в родната им Аржентина. Моделката за първи път от много време реши да посрещне новата година там, а не в Италия. Тя избяга за малко след окончателния край на връзката си с мото аса Андре Яноне.

Реклама

Лавеци, който в момента рита в Китай, също се прибрал в Аржентина за празниците. Двамата се засекли на един от купоните. Те се познават още от времето на футболиста в "Наполи". И тогава между тях прехвърчали искри, но те били заети и затова не се случило нищо. Сега пожарът пламнал и те станали неразделни.

Белен с нежелание се върнала в Италия след празниците. Всички тръпнат в очакване дали нещата между двамата ще се задълбочат, или ще бъде кратък флирт.

Лавеци е поредният спортист в леглото на знойната красавица. Преди него тя имаше връзка с нападателя Марко Бориело и с мото аса Андре Яноне.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама