Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7248727 www.bgdnes.bg

Джино се жени

На лайфстайл наградите "Дъ уан"

Динев-младши заклещен от Гери Дончева, Кулагин - по гол задник и с охрана

Един от най-готините победители в риалити шоуто "ВИП брадър" скоро ще се ожени, научи "България Днес".

Новината дойде от раздаването на наградите "Дъ уан" вчера вечерта. Бианкалана се появи с красивата докторка Кристияна Канева. И двамата бяха спазили дрескода в черно и златно. На подмятанията на приятели кога ще има "Горчиво" Джино каза: "Скоро", и се усмихна. От известно време влюбената двойка е сгодена, като двамата дори имат татуси под формата на пръстени на безимените си пръсти. Секси докторката и Джино се запознали в болница "Света София". Там той ходил за манипулации на болния си крак. Любовта им пламнала малко след смъртта на бащата на брадъра - Георги Ташев. Гино Ташев, каквото е истинското име на Джино, още не могъл да преодолее болката по загубата на родителя си. Той смятал да изчака още поне половин година и след това да вдигне сватба с Кристияна.

Реклама

Освен сексапилната докторка една-единствена звезда събра погледите на светското събитие вчера - Алисия. Певицата грабна наградата за музикален идол на годината. За нея в интернет бяха гласували много повече фенове от тези на Галена и Преслава.

За втора поредна година лайфстайл наградите събраха на едно място изпълнители от поп, аренби и попфолк сцената, лица от конкурентни телевизии, ВИП брадъри, модели, миски и т.н. 22 приза бяха раздадени за харесвани от телевизията, модата, бизнеса и музиката хора. Вотът в интернет за тях продължи повече от месец.

Събитието започна с първата награда за Ники Кънчев за най-добър риалити водещ. Връчи му я Евгени Минчев, който дойде с гаджето си чужденец. Софи Маринова взе приз за цялостен принос в попфолк музиката, а Наталия Кобилкина - за най-влиятелна личност в социалните мрежи. Бременната в шести месец сексоложка се зарадва на наградата с коментара, че неин клип, в който дава акъл как се прави любов с "малко бананче", е събрал над 2 млн. гледания, което силно я изненадало. На съседната маса в бурен смях след думите й избухна почти цялата Нова телевизия - Ники Кънчев, Джуди Халваджиян, водещата Гала и мъжът й Стефан, Гери Малкоданска с Алекс Ковачев, Зейнеб Манджурова, Папи Ханс и Наско Колев.

51-годишната водеща на "На кафе" стана любимата звезда от ефира, а в блестящата си туника и велурени чизми до коляното направо събра погледите на мъжете.

Любима риалити звезда на България с най-многобройния вот от всички номинирани във всички категории стана "Светата троица" от "ВИП брадър" - Стефан, Наско и Папи Ханс. Тримата демонстрираха все същата задружност, както в къщата. "Благодарение на тези двамата тук аз оцелях и все още не ходя на психолог", обяви Папи Ханс от микрофона, а множеството избухна в аплодисменти.

Реклама

Инфлуенсър на годината е Златка Димитрова, а най-стилна личност - Зейнеб Манджурова. За най-екстравагантна личност гласуващите посочиха Валентин Кулагин. От сцената той не пропусна да "захапе" Папи Ханс. "Тази статуетка е за Папи Транс, защото само той си сложи ролки в къщата на брадъра", изцепи се Кулагин, след което се обърна публиката да види голия му задник с разкъсани дънки. "Коко Шанел е казала - преди да станеш модна икона, не се страхувай да станеш модна жертва", каза гримьорът, който бе подкрепен от бодигарда си през цялото време. Подкачан с думите за какво му е този човек, Кулагин отговори: "Да ме пази от феновете". На думите на коафьора Папи Ханс отвърна с вдигнат среден пръст и мълчание.

В най-пикантните категории от сферата на личния живот за двойка на годината беше обявен тандемът Емилия и съпругът й Жорж Башур, а майка на годината - синоптичката на Нова Гери Малкоданска, която също беше придружена от половинката си - интериорният дизайнер Алекс Ковачев.

В сферата на музиката имаше цели 11 номинации. Дебют на годината спечели Нелс, а за най-прогресиращ артист беше определен Алек Сандър. Организаторите връчиха и една специална награда за най-бързо развиващ се артист на Тита. За добрата им работа през годината бяха отличени също Татяна и „Фантастик бенд“. За група на годината с огромна преднина пред другите статуетката грабнаха момчетата от "СкандаУ". След като си взе приза, Тото отиде и разцелува Алисия, която бе първата певица, подала им ръка, преди да станат известни. Тя направи с тях песента "Моят рай".

За музикални идоли от мъжете в музиката и попфолка вотът определи Криско и Фики, а от жените - Гери-Никол и Алисия, а за най-добра музикална колаборация в попфолка беше определена песента "Шефката" на Тони Стораро и Галена. Песни на годината станаха съответно "Гледай как се прави" на Криско и Слави Трифонов и "По такива си падам" на Емилия и Емрах.

За първи път на официално събитие всяка от звездите бе дошла с гаджето или съпруга си. Фики бе с Гюлджан, Жорж Башур изпрати Емилия с целувка на сцената, за да вземе наградата им за двойка на годината, Златка Димитрова беше с дългогодишния й партньор Миро, с когото отново са заедно след няколкомесечна раздяла, Софи Маринова доведе Гринго, а Гери Малкоданска - Алекс Ковачев.

Гала се появи заедно със Стефан, а Криско с приятелката си Цвети. Изненадата на вечерта беше Гери Дончева, която дойде да връчи наградата за стил на Зейнеб в компанията на Митко Динев. През цялото време Герито не спря да се натиска на младия богаташки наследник, но той уточни, че "засега" са само приятели.

Майката на Гери гледа бебето

Майката на Гери Малкоданска помага за отглеждането на бебето Лео, който на вчерашния ден стана на точно два месеца, научи "България Днес". Красавицата обясни и на всеослушание и че скоро ще получи шофьорската си книжка от полицаите, която й бе отнета за неплатен фиш от 20 лева.

"Отивах на работа. Нямам представа за какво е фишът, а и полицаите не успяха да ми обяснят. Излезе им само, че съм длъжница. Може би е за неправилно паркиране или светлини, не знам. И друг път съм имала глоби, които веднага съм плащала. Не знам как е възможно да имам глоба, за която не съм уведомена", обясни Гери, която също бе изпълнила кода на вечерта - черно и златно. До нея неотлъчно стоеше гаджето й, впечатлен от серията млади хубавици, минали около сепарето му.

Деси Цонева бременна?

Репортерката от "На кафе" при Гала - Деси Цонева, демонстрира заоблен корем на вчерашните лайфстайл награди. Журналистката, която обикновено е в приповдигнат дух на официални събития, бе доста кротка, не си позволи нито чаша алкохол и странеше като дявол от тамян от пушачите.

"Не съм болна, но предпочитам чистия въздух", сподели Деси, на която вероятно пречеше задушевната обстановка. Красавицата от известно време има сериозен приятел, в който твърди, че е влюбена. 35-годишната журналистка и Явор Стефанов са приятели, но дали той е годеникът й... предстои да разберем.

Гери-Никол иска песен със Стораро

Тийнзвездата Гери-Никол не пропусна да се отърка в известните фолкидоли от семейство Стораро.

Изпълнителката на "Устни" седна на масата на най-успешните фолкпевци и доста дълго разговаря с тях. Клюкарите веднага разтръбиха, че 20-годишната Гери е споделила, че няма против да направи дует с някои от фамилията - Тони или Фики. Според познавачи гласовете им са доста сходни, а Фики от своя страна също може да пее в нейния стил. "И без това песните й и тези на Тита са като аренби чалга, защо да не се пробва? Поне хората ще се кефят", коментира близка на Герито жена.

Отварачката към новия:

Благодаря ти, мили мой, за Париж!

"Благодаря, мили мой, за изкарването ни в Париж." С тези думи фолкпевицата Мария излезе на сцената на бляскавото раздаване на лайфстайл наградите "Дъ уан" вчера, за да вземе приза си за песен на годината.

Тя дойде в компанията на по-млад мъж на име Любен, който през цялото време я обгрижваше и се държеше джентълменски с нея. На въпрос на "България Днес" това ли е новият й мъж красивото миньонче отговори: "Той е невероятен, това е достатъчно".

Реклама
Реклама
Реклама