Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7251359 www.bgdnes.bg

Преслава беснее в Лондон

Певицата се стопи след раждането 

Зрелищен чалга купон с български емигранти 

"Хайде-е-е... Къде са ви ръцете? Дай, дай, дай!"

Зрелищен чалга купон като по учебниците спрегна фолкаджийката Преслава в английската столица Лондон. В местен ресторант в сряда вечерта стотици български емигранти се събраха, за да видят и чуят на живо най-добрата фолкпевица за последното десетилетие.

Само няколко часа след като Тереза Мей оцеля на косъм в инфарктен вот на недоверие, Преслава спретна купон, за който ще се говори седмици наред повече, отколкото за провалената сделка за Брекзит. Танци по масите, кръшни хора и вечни хитове заляха нощното заведение. Българите зад граница се смееха, плакаха на народните песни и танцуваха кръшно, за да отпуснат гурбетчийските си души.

Реклама

Преслава също се развълнува от хилядите пожелания за здраве и щастие с новородената й дъщеричка Паола. А самата изпълнителка се е стопила. Само 5 месеца след раждането чалгарката си е върнала стара фина осанка и дори на моменти изглежда притеснително кльощава. Единствено коремчето й продължава да е леко издуто, но това е нормален процес сред раждане.

Макар масите да бяха отрупани с мезета, хапки и салати, фолкаджийката не се отпусна да си вземе дори залък. Преслава спазва строга диета след раждането и не си позволява нарушаване на дисциплината. Не пие и алкохол, въпреки че в миналото обичаше да обръща някои и друга чаша вино.

Преслава не загърби за дълго майчинските си задължения. Тя беше в Лондон едва за няколко часа - отпътува за английската столица в сряда през деня и в четвъртък се прибра. Снощи пак имаше участие, този път в София. Въпреки многото си ангажименти певицата посвещава всеки свободен час на момиченцето си - пее й песни, разхожда я навън и сменя памперси.

В Лондон Преслава беше в съвсем различна роля - щура и дива се забавляваше наравно с почитателите си. Не отказа нито една снимка, не се оплака, че постоянно я фотографират. Това зарадва емигрантите ни и бакшишите щедро заваляха. Британските паунди бяха старателно прибирани, а след всяка банкнота купонът достигаше нови максимални стойности.

Нашенците накараха Преслава да обещае, че пак ще отиде. И тя им гарантира, че ще се случи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама