Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7251499 www.bgdnes.bg

Дюлгеров глези Мишето в кревата

Футболистът обгрижва певицата със закуска и цвете за събуждане

Бившият футболист на ЦСКА Александър Дюлгеров глези гаджето си - поп певицата Михаела Маринова, в кревата. Защитникът и Мишето са по-влюбени от всякога. От есента насам те живеят заедно и очевидно връзката им разцъфтява още повече.

Играчът бе изгонен от ЦСКА след края на полусезона и има повече време да угажда на любимата си. Победителката от сезон 2017 на шоуто "Като две капки вода" сама се похвали, че й носят закуската в леглото. Тя се събужда с усмивка, а пред нея я чака специална масичка за креват. Дюлгеров я изненадва със сандвич, сварено яйце, натурален сок и 1 мандаринка. На таблата има и саксия с цвете. Все още сънената и по пижама Маринова очевидно е много доволна.

Реклама

Двамата със Сашо са двойка вече повече от година. Заради Дюлгеров Маринова признава, че започнала все повече да се интересува от футбол. Той пък не пропускал да придружи любимата си на музикални и оперни събития.

"Много ни е добре заедно. Подкрепям го на всяка среща", казва Мишето. Иначе футболистът бързо вече си намери нов отбор. Александър вече остави Мишето сама и замина със "Септември" (Сф) на подготвителен лагер в турския курорт Белек. Благоевградчанинът ще навърши 39 години тази пролет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама