Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7251534 www.bgdnes.bg

200 000 евро спират Райнов за "Левски"

"Левски" е на път за втори пореден път да се размине с привличането на национала Мартин Райнов. Причината е в цената, която настоящият му отбор "Берое" иска за правата му.

Капитанът на старозагорци има договор с тях до края на сезона. В контракта му има клауза за откупната му цена. Тя е 200 000 евро. Именнно толкова искат шефовете на "Берое" за него от "Левски". Независимо от факта, че след шест месеца ще го изпуснат без пари. "Сините" са готови да дадат половината от тази сума и да вземат Райнов още сега. Те вече са се разбрали със самия футболист за личните му условия.

Реклама

От "Герена" имат и план "Б" за привличането на халфа, ако всички варианти за разбиране с шефовете на "Берое" пропаднат. На "Герена" искат да подпишат с Райнов предварителен договор и той да пристигне в "Левски" през лятото. Тогава настоящият му клуб няма да получи нито лев за него.

"Сините" удрят на камък с привличането на нови играчи. До момента не е взет нито един от желаните от треньора Славиша Стоянович футболисти. Той иска да подсили тима с българи. Вместо това към лагера на отбора в Кипър се присъеидниха двама чужденци, които карат проби. Това са норвежкият защитник Магнар Одегаард и конгоанецът с френски паспорт Жордан Нкололо.

Промени в ръкодоството на "Левски" се очакваха вчера. "Сините" ще имат двама нови членове на управителния съвет на клуба. Те ще са хора, близи до бизнесмена Васил Божков, който се спряга за следващия собственик на клуба. Освен това ще имс нов мощен спонсор. Очаква се промените да бъдат официализирани до дни. Самият УС заседава вчера следобед.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама