Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7253479 www.bgdnes.bg

Яна Титова бременна с второто си дете

Актрисата Яна Титова, съпруга на актьора Александър Алексиев, познат от сериала "Откраднат живот" и филма "Възвишение", е бременна с второто си дете, което ще е момиче, съобщи самата тя в ефира на Нова тв. Детето си актрисата е решила да роди в България.

Титова призна, че никога не е имала поводи да се срамува, че е българка в Лондон, където живее със семейството си от дълги години. Разказа обаче случка там, когато разхождала кучето си. Една жена я попитала "Откъде сте?". Отвърнала, че е от България и получила отговор "Оооо... Няма нищо!"

Реклама

Актрисата гледала спектакъл с участието на Джъд Лоу. След представлението му поискала автограф и направила селфи с него. Смята за голяма звезда актрисата Хелън Мирън, с която се снимала във филм. Мирън се държала с нея като с равна, проявявала много елегантно чувство за хумор.

Първия си филм като режисьор снимала в Лондон с Павел Веснаков. Твърди, че единствено в режисьорската професия няма никакви колебания.

За мъжа си каза, че бил много уверен и със самочувствие, когато се запознали. "Той просто ми завъртя главата", каза Титова.

Най-трудното й време било, когато играела в "Народния театър". Получавах заплата, с която нямаше как да се издържам., призна актрисата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама