Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7273877 www.bgdnes.bg

Ненчо закъса за пари

Имитаторът на Бойко яхна мотор на повече от 15 години

За пари закъса Ненчо Балабанов. Кариерата на комика не върви във възходяща линия. Поради липса на ангажименти имитаторът на Бойко не може да води луксозен начин на живот, както бе свикнал до преди. От дългите и скъпи почивки на Ненчо зад граница няма и следа.

Заради липсата на тлъсти пачки имитаторът на Бойко се принуди да се раздели с няколкото си мотора. Балабанов е любител на високите скорости, но безпаричието го накара да се откаже от тях.

Реклама

Все пак комикът реши да има нещо в гаража, тъй като пролетта ще дойде и той трябва да кара. Ненчо се сдоби с мотор, който е наполовина на възрастта му. Машината е произведена в началото на новия век. Цената й е по-малко от 3 хиляди лева, установи проверка на "България Днес".

Бившият водещ на "Господари на ефира" търси всякакви начини да изкара свежи пари, които да му помогнат да възвърне високия си стандарт на живот. Допреди няколко години Ненчо бе на гребена на вълната. Той имаше постоянни телевизионни изяви. Те му носеха по няколко хилядарки на час. Сега положението е съвсем различно. Вече никой не помни забавния имитатор.

По информация на вестника Балабанов се бута здравата за новия сезон на "Капките". Въпреки че участва преди 4 години в комедийното шоу, Ненчо смята, че с изявата си в телевизията ще може да закърпи бюджета си.

За да се опита да възроди кариерата и отново да стане любимец на хората, Балабанов реши да се впусне в ново амплоа. Актьорът, чиято голям страст е музиката, записа поредна песен. Към парчето той засне и клип. В изпълнението "Ти избираш" участват Георги Иванов - Гонзо и Хилда Казасян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама