Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7284017 www.bgdnes.bg

Ревнивец пребива баща на 4 деца

Баща на 4 деца е пребит пред очите на три от рожбите си от ревнивец, който го заподозрял, че заглежда гаджето му, в новозагорското село Новоселец. 32-годишният Богомил Димитров е приет в лечебното заведение със следи от удари по цялото тяло.

Бруталното нападение се разиграва в дома на Богомил, в който посред нощ нахлуват Антон Петров, на 29 г. от село Радецки, и 17-годишният Веселин Червенков.

Реклама

Повод за саморазправата била "закачка" между Богомил и непълнолетната Деляна, която била гадже на Антон. Разменените подмятания между двамата стигнали до ушите на ревнивеца и той решил да даде урок на мераклията. Няколко шамара отнесла и втората съпруга на Богомил Жулиета, която била майка на три от децата му.

Пристигналите на мястото ченгета заварили многодетния баща проснат на пода в една от стаите, покъщнината му - потрошена с яки сопи.

Запознати с ромската сага уточняват, че влошените взаимоотношения между бития и ревнивеца датирали още от времето, когато Богомил живеел в Радецки, първата му съпруга била близка родственица на Антон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама