Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7287845 www.bgdnes.bg

Мейзер вика поп, гони духа на Николай

Кошмарите за Анита продължават

Киро Скалата се зае с пречистването на силиконовата миска

Поп ще гони духа на жестоко удушения съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов. Силиконовата миска е стигнала до отчаяние, след като продължава да живее в кошмара на бруталното убийство.

Вече осми месец скандалната брюнетка е на свобода. Тя беше пусната под гаранция през лятото и веднага се прибра във фаталния варненски апартамент.

Реклама

Мейзер всяка вечер заспива на метри от местопрестъплението. Тя тотално се е капсулирала и почти не влиза в контакт с външни хора. Единствената комуникация е с нейната дъщеря Джули и няколко от най-верните приятели, които се броят на пръсти.

"Намира се в депресивно състояние - сподели пред "България Днес" Киро Скалата, който преди години откри за шоубизнеса едрогърдата Анита. - Не е добре. Посъветвах я да се обърне към православието. Трябва да се очисти и изповяда. Да се отърси духовно от злобата. Ще я посъветвам да извика свещеник, който да освети апартамента."

Смъртта на Николай Димов се превърна в най-разпространяваната новина през лятото на 2016-а. Той загина по особено жесток начин, след като беше удушен със свински опашки. Съпругът на Анита Мейзер беше известен културист. Работел е като охранител за някои от най-популярните ъндърграунд босове по морето.

До ден днешен никой не може да разгадае мистерията как Николай е позволил да бъде вързан в семейния апартамент и не е разкъсал свинските опашки.

Съдебната сага около убийството продължава да се точи. В момента делото е на ниво Върховен касационен съд. Първоначално Мейзер беше призната за виновна за непредумишлено убийство по време на експеримент със свински опашки. Тя отнесе три години и половина. По друго обвинение - подкуп на полицай, беше призната за виновна и получи четири години и половина ефективна присъда. Мейзер не е доволна от решението на Апелативния съд във Варна и ще се бори за доказване на своята невинност. Прокуратурата иска да бъде наложено още по-строго наказание.

Съдебните битки, престоят в затвора и негативната реакция на обществото се отразиха на Анита Мейзер. Тя изглежда състарена, а шеговитият характер на силиконовата миска е само приятен спомен.

Реклама

Лекува се с билки

Специална система за подсилване на организма с билки и активиране на мозъчната дейност чрез алкализация на тялото борят депресията на Анита Мейзер. Мерките са взети по спешност. Довереният приятел на брюнетката - Кирил Скалата, изготви препоръчителните подсилвания. Здравенякът се уплаши от състоянието на своята дружка.

Лошата храна, условията в Сливенския затвор и общественият натиск са разстроили баланса на веществата в организма на миската. Тялото на Мейзер е подложено на киселинна атака заради стреса и обездвижването.

"Изпратих й няколко филмчета, за да може да алкализира своето тяло, както и билки, които ползвам от години", призна Киро Скалата. Той се надява Мейзер да влезе във форма. Анита ползва фитнес уредите в своя дом.

"Искам да й поставя цел, за да бъде мотивирана. Когато влезе във форма, ще я взема отново в моето шоу „Кралете на силата“, с което обикаляме цяла България", обеща емблематичният шоумен.

Никой не иска прокълнатия имот

Прокълнатите имоти на Анита Мейзер се оказаха непродаваеми. По време на своя престой в затвора скандалната миска беше пуснала за продажба магазинчето на приземния етаж и апартамент във фаталната жилищна кооперация, където стана убийството на Николай. Тя не успя да го продаде. Същият имот беше отдаден под наем и беше превърнат в студио за красота, което фалира.

Миската натрупа сериозни разходи покрай делото. Според нейни близки тя е изпукала 6-цифрена сума, за да се защити, а разходите продължават.

Реклама
Реклама
Реклама