Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7288222 www.bgdnes.bg

Любко, слушай Люпко!

Любо Пенев за трети път ще се пробва като треньор на ЦСКА. "Добре дошъл, великане", радват се на "Армията".

Чичовото обеща да води битка с "Лудогорец" за титлата през пролетта. Дали ще вземе купата, или ще духа супата? Любо вече остана с празни ръце и двата предишни пъти, в които пое руля. Сега се завръща, след като загуби битката с Боби Михайлов за трона на БФС преди около година. По-мъдър и по-зрял ли е вече Ел Голеадор?
Любо този път има до себе си Люпко. Старата сръбска лисица се е доказал достатъчно и Пенев може само да попива съвети от него. В клуба е и чичо му Димитър Пенев - друг майстор стратег. С такива стари пушки зад гърба си Чичовото може да се чувства спокоен.
"Ударите под кръста срещу ЦСКА не са преставали", каза Пенев при представянето си. Любо трябва да зарови томахавката, ако иска да успее. Той се изпокара с бившите си съотборници Михайлов, Лечков и Емо Костадинов, които дърпат юздите на футбола ни. Ако продължи със словесните атаки, нищо добро не чака Пенев и ЦСКА. Хегемонията на "Лудогорец" може да бъде прекъсната, макар и трудно. Показа го Петрович, докато бе начело на "Левски".
Затова, Любко, слушай дядо Люпко!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама