Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7289269 www.bgdnes.bg

"Скандау" предизвика скандал на хип-хоп наградите

100 кила грабна големия приз за 6-и пореден път

Криско и Тита пак отсвириха събитието

В почти американски и псевдогангстерски стил протекоха и тазгодишните хип-хоп награди у нас, видя "България Днес".

Родните рапъри и арендби изпълнители се събраха за 7-и пореден път, за да си раздадат призове в цели 15 категории за творчеството си през изминалата година.

Реклама

Церемонията в зала "Ефе" в хотел "Маринела" не се размина без скандал.

Група "Скандау", които за втори път печелят наградата за група на годината, оправдаха названието си и излизайки на сцената, призоваха колегите си да спрат наркотиците.

Изказването им, което се прие за супер надменно и дори обидно, бързо промени настроението в залата, без никой да се замисли над правотата на думите на двамата младежи. Лъчо и Тото, който спечели "ВИП брадър" през 2017-а, бяха обвинени, че са си повярвали твърде много и нямат никакво право да четат морал на ветераните в бранша.

Тото грабна и наградата за най-добра песен на годината за парчето си "Чужди усмивки", което е посветено на бившето му гадже, на което той призна, че е изневерявал. А на тази церемония доведе новата си изгора - танцьорката Кристин Петринска.

Клюките твърдят, че повод за повдигането на темата за наркотиците е Криско, който отново не бе сред присъстващите, и неговата най-нова песен "Какво бе", в която се пее за пушене на марихуана.

Криско и протежето му Тита пак отсвириха церемонията, а организаторката Мария Бонева се оправда, че габровският рапър сам не пожелал да бъде сред номинираните. "Явно не се асоциира с този стил музика и предпочита чалгата."

Вечно усмихнатият и позитивен 100 кила заслужено спечели голямата награда за рапър на годината в празничната вечер.

Реклама

"Аз съм 6", пошегува се изпълнителят, като визира факта, че грабва приза за 6-и път, а един от тоталните му хитове се казва именно така.

"Прибрах си наградата за 6-и път вкъщи. Поздрави и благодарности за всички, майка, невероятни сте, хора, имам желание да го правя още веднъж и още веднъж ", изля душата си в специално видео в инстаграм 100 кила.

Безбройните екстравагантни визии на Гери-Никол получиха признание и провокативната млада звезда се качи на сцената, за да вземе наградата за моден идол.

Отскоро старлетката не е в отбора на блондинките и този път бе заложила на блестящи камъни в облеклото си и яркочервено червило.

Наградата за най-добър клип отиде при нашумелия и хитов напоследък изпълнител Ендо и видеото към песента му "Ще дойдеш ли с мен".

Сред гостите не липсваха обичайните заподозрени. Христо Сираков, който уважи събитието и миналата година, отново бе в компанията на гореща блондинка.

Бившият футболист Славчо Тошев не спираше да си прави селфита, а Урсула, който в последно време се беше върнал към същността си на Боби Сапунджиев, отново се появи като... Урсула.

На купона след наградите гъмжеше от секси мацки в разголени тоалети, които бяха платили специално куверт, за да имат шанс да се отъркат в любимите си рап звезди.

Реклама
Реклама
Реклама