Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7290955 www.bgdnes.bg

ПСЖ окуця за "Олд Трафорд"

Безсънна нощ очаква треньорът на "Пари Сен Жермен" Томас Тухел.

Отборът му е разкъсван от контузии само два дни преди първия осминафинален мач срещу "Манчстър Юнайтед" на "Олд Трафорд".

Единсон Кавани е под въпрос за битката с "червените дяволи", които не познават вкуса на поражението под ръководството на мениджъра Оле Гунар Солскяр.

Реклама

Уругвайският нападател се контузи в мача от френската Лига 1 срещу "Бордо", спечелен с 1:0.

"Лоша новина - коментира огорченият наставник на парижани Томас Тухел. - Все още не е ясно колко тежка е контузията на Кавани, но съм притеснен. Очаквам заключението на лекарския екип. В момента наистина не знам дали Кавани ще играе срещу "Манчестър Юнайтед" в Англия."

ПСЖ вече трябваше да пренастрои тактиката си, след като голямата звезда Неймар се контузи тежко и може да пропусне остатъка от сезона.

Ако и Кавани отпадне от състава, то френският шампион ще излезе на "Олд Трафорд" с нападатели, които рядко получават шанс за изява.

Всичко това вероятно ще генерира големи промени в клуба през лятото.

ПСЖ може да продаде Неймар на "Реал" (Мадрид), твърди испанското издание "Дон Балон".

Парижани ще склонят да се разделят с чупливия бразилец, който само в рамките на година получи две тежки травми. Вече очевидно си личи, че малко по-грубата игра във френския елит не понася на Ней.

На "Парк де Пренс" вече разглеждат варианти за наследник на бразилеца. Фаворити да го заменят са Антоан Гризман от "Атлетико" (Мадрид) и Фелипе Коутиньо от "Барселона".

Все още не е ясно каква сума трябва да извади "Реал", за да си позволи привличането на Неймар. Но ПСЖ ще иска поне да си върне сумата от 222 млн. евро, платени за него.

Реклама
Реклама
Реклама