Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7292386 www.bgdnes.bg

ШОК! Никол се ошишка зверски

Това ли е причината Гришо да я изостави, питат се феновете

Никол Шерцингер не прилича на себе си! Певицата е качила килограми до неузнаваемост. Дали тази не е истинската причина българският тенисист Григор Димитров да я изостави? Феновете на звездите са категорични в това. За раздялата между двамата гръмнаха английските таблоиди преди дни.

40-годишната певица шокира тотално с огромен задник, затлъстяло коремче и внушително широк ханш. Никол дойде на партито преди наградите "Грами", които се проведоха на 11 февруари. Тя се появи с доста смело облекло, което извади на показ сериозно закръгленото й тяло. Шерцингер бе облякла прозрачна рокля с дълбоко деколте. Родената в Хонолулу певица мина по червения килим и се спря за снимки пред фотографите.

Реклама

Разликата във визията й в сравнение с годините, когато започна връзката си с Гришо, е огромна. Само за последните месеци тя е качила над 10 кг. Дори има подозрения, че Никол може да е бременна или затлъстяването да се дължи на здравословен проблем.

Противно на информациите за раздялата с Димитров, брюнетката бе в добро настроение и с лека усмивка на лицето. В даден момент от вечерта тя бе в обятията на канадския продуцент и текстописец Мърда Бийтс.

Водещ на церемонията беше носителката на 15 награди "Грами" - Алиша Кийс, а почетният приз беше връчен на кънтри звездата Доли Партън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама