Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7293215 www.bgdnes.bg

Плеймейтки гледат оргия (Снимки)

Ася Капчикова точи лиги по яки мачовци

На сексоргия станаха свидетели куп плеймейтки и известни личности от хайлайфа у нас. Сцени, наподобяващи порнофилми, се разиграха в столичен клуб.

Това се случи по време на наградите "Най-еротичен модел".

Малко преди да бъдат обявени лауреатите за изминалата година, на сцената се качиха здрави мачовци. Към тях се присъединиха разголени бръмчалки. Облечени в оскъден бански, те нажежиха обстановката и в заведението се обяви код червено.

Реклама

И настана истинска оргия. Голи дупета и силиконови цици се мятаха напред-назад.

Палавите едрогърди каки започнаха да танцуват в скутовете на яките батки. Други мадами направо обяздиха здравеняците. Лазейки по земята, те достигнаха до своя цел - мускулестите мачовци, и се сукаха около тях.

Няколко от палавите девойки направо "оправиха" мъжете. Имитирайки секспози, те взривиха гостите на заведението, сред които личаха имената на известни певци и моделки.

Разюзданите момичета накараха публиката да замечтае, след като част от тях започнаха страстно да се целуват една с друга.

Трудът, който Ася Капчикова полага всеки ден във фитнеса, дава резултат. Тя бе избрана за жената с най-секси тяло у нас. С награда се отличи и силиконовата бомба Анна-Мария Чернева. Изгрялата в сериала "София ден и нощ" актриса се окичи с приза най-сексапилна брюнетка. Най-секси русо изкушение стана победителката в тазгодишния конкурс "Мис Плеймейт" Жанета Осипова.

Реклама
Реклама
Реклама