Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7293280 www.bgdnes.bg

Актьорът Деян Донков: С Радина ще се женим!

Тя е точната жена за мен, ще й дам пръстен на Свети Валентин

"Не сме залагали точната дата още, но не е невъзможно да се оженим с Радина. По-скоро ще се женим. Мислим по въпроса, а също така и работим за второ дете."

Думите са на един от най-талантливите ни актьори Деян Донков, който само след дни ще предложи брак на своята любима Радина Кърджилова. Двамата са една от най-хубавите и обсъждани театрални двойки у нас.

Реклама

"Няма лошо в това да узакониш една връзка, всичко става в точния момент. Сигурен съм, че тя е жената за мен, тя мисли същото. Както се казва, да почетем празника с любов", смята Деян, който, освен че ще отбележи 14 февруари с парти или излизане навън, ще подари и подарък на любимата - годежен пръстен.

"Сега в главата ми е основно постановката "Любовникът", в която съм режисьор. Но и двамата с Радина много сме се променили. Достатъчно диви сме, но обичаме да държим на синджир демоните си, което много ни помага и на сцената, когато играем в спектакъла", смята Деян.

Той е категоричен, че отдавна в отношенията си с любимата няма страхове, а компромисите ги държат един към друг привързани.

"Иначе съм бил ревнив да, но този звяр успях да го махна от себе си. Всичко става с много доверие. Любовта може и да трае вечно, стига хората да се разбират", категоричен е Донков.

Движещото във връзката му с Радина е фактът, че двамата нямат табута в секса.

Реклама

"Не знам нещо, което не бих направил в леглото. С партньора си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие, както си решите. Стига да си пасвате и извън леглото", казва актьорът, чийто идеал е Радина Кърджилова. "Тя е красива, умна, елегантна, чувствителна. Изключителна партньорка е. Винаги ще я харесвам как изглежда - за мен няма значение дали е слаба или дебела."

Колкото до синовете си, Деян Донков в момента се отнася към по-малкия от тях като цар.

"Според тибетците до пет години детето е цар, от 5 до 10 е работник, трябва да му скъсаш задника от работа. И от 10 до 15 вече може да се отнасяш с него като с равен. Така съм възпитавал и големия си син. Той също е прекрасен", твърди актьорът.

Големият му син Деян е от връзката му с колежката Анастасия Ингилизова. Момчето свири на китара, на 13 години е, а страстта му е към футбола. В момента е вратар в "Левски-Раковски".

"Бях го включил в постановката "Хъшове" в масовката. Хареса му. А малкият – Христо, в момента най-много се радва на кабинковия лифт. Веднъж се возихме на Витоша с него и той се побърка на тази тема. По цял ден за това говори - рисува кабинка, пее за нея, на телефона ми избира да гледа документални кадри с лифтове, дори Радина му направи за Коледа макет на кабинков лифт", смее се гордият татко, който нарича Христо "моето индианче".

"Сега е с дълга коса, така ме радва. Като стане на 5 години, ще го подстрижа нула номер и почвам да го юркам", смее се Донков.

Играе любовник и на Шани от БНТ

"Пиесата "Любовникът" от Харолд Пинтър и друг път е играна от Деян Донков. "Като студент в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" го играх заедно с журналистката в момента Александра Гюзелева-Шани, а после и с Касиел Ноа Ашер. Провокира ме да го направя като режисьор, защото става въпрос не за някаква тънка перверзия, а за огромна битка на два свята. Даже думата "скандална" не е точна. По-скоро вади на показ това, което човек подсъзнателно си мисли, че не е. "Ооо, аз не съм такъв", си мисли всеки в даден момент, а моите персонажи си казват нещата директно", споделя за спектакъла си "Любовникът" Деян Донков.

Реклама
Реклама
Реклама