Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7293296 www.bgdnes.bg

Лили Иванова с мегатурне за юбилея

Тя никога няма да се откаже!

Певицата заработва рекордно с повече от 10 концерта 

Две национални богатства има България - и двете са на сцената! Едната държи микрофона, другата вече 70 години играе роли! Лили Иванова и Стоянка Мутафова са неуморни.

След като пред Стоянка се поклони цялата страна на юбилея й на 2 февруари, през новата 2019 г. е ред на Лили. Естрадната примадона ще отбележи своя 80-и юбилей (по документи се води р. 1939 г.; феновете подозират, че е 1937 г.) с турне. Повече от 10 концерта в столицата и страната обявява изпълнителката.

Реклама

Безстрашната Лили доказва, че няма граници за силата на човешкия дух, няма граници и от НАП относно въпроса колко може една певица да изкара за година. Билетите вече са в продажба и нито са скъпи като на чуждите звезди, нито са евтини като на чалгаджийките.

Първата певческа пушка ще гръмне още в края на март във Велико Търново, веднага след това е ред и на живописния град Габрово.

Топлият април идва с Лили Иванова в Гоце Делчев, в средата на месеца тя ще огласи Бургас, откъдето ще отскочи за нула време до Ямбол.

Следва кратка пауза заради рождения ден на Лили Иванова! Тя ще го отпразнува както всяка година и няма да си позволи да се лигави или да прекалява с ядене и пиене, нищо че е юбилей (по документи). Два дни след Гергьовден Лили ще е в Шумен, а за Деня на детето певицата ще вдигне във въздуха Хасково. По Еньовден, на 21 юни, звездата прави кратка столична визита за камерен концерт в един от тузарските ресторанти край Панчарево, но веднага след това е във Варна. Юли и август са почивни за Лилето-Пилето. Здравей, море!

17 септември ще е паметен за Пловдив, когато фурията ще покаже в Столица на културата 2019 що е то култура! И ето че сме на финала - 8 и 9 декември, София, любимата зала 1 на НДК.

Колко 80-годишни звезди могат да се похвалят с подобна организация, с подобен хъс и сила?! Една ни е Лили Иванова, нека я пазим и обичаме!

Реклама
Реклама
Реклама