Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7293357 www.bgdnes.bg

Жената на Мауридес цъфти след раздялата

Нападателят на ЦСКА в депресия

Габриела купонясва гола в Бразилия

Жената на нападателя на ЦСКА Мауридес сияе след раздялата със съпруга си. Пищната бразилка Габриела купонясва в родината си, докато голмайсторът на „червените“ прима доста тежко края на връзката с дългогодишната си любима.

Едрогърдата Габи продължава да залива мрежата със свои разголени снимки, а усмивката не слиза от лицето й. Красавицата отново е върнала старата си фамилия и е заличила всички следи на Мауридес в профилите си в социалните мрежи. Габриела провокира с фотоси от басейн в Порто Алегре, където живее заедно с дъщеричката си. Детето остана при майката след раздялата на родителите, което прави Мауридес още по-тъжен.

Реклама

Нападателят изпадна в истинска дупка след раздялата с жена си в края на миналата година. Това се отрази и на формата на бразилеца, който спря да вкарва голове и качи няколко излишни килограма по време на зимната си ваканция.

Мауридес получи и друг тежък удар, след като пропадна сигурният му трансфер в „Рапид“ (Виена). Австрийците се отказаха да платят 1,3 млн. евро за него, когато видяха в каква физическа форма е. От „Рапид“ разбраха за любовните мъки на бразилеца. Според треньора на австрийците Мауридес има сериозни психологически проблеми и това е другата основна причина за пропадането на трансфера.

От ЦСКА се опитват спешно да продадат нападателя още през тази зима, като той е предложен на отбори от Китай и арабския свят. „Червените“ са готови го продадат дори за половин милион евро, само и само да се отърват от изпадналия в емоционална дупка нападател. Ако остане на „Армията“, той почти сигурно ще се превърне в резерва в състава на новия треньор Любослав Пенев.

Мауридес неведнъж е разказвал за огромната си любов към Габриела, която е била до него в най-трудните му моменти в кариерата и на която дължи завръщането си във футбола след тежка контузия. Бразилецът искаше да заживее заедно с нея в София, но жена му бе на друго мнение. Тя пристигна у нас през миналата есен, но успя да издържи едва няколко седмици, преди да реши да зареже мъжа си и да се върне заедно с детето в любимата си Бразилия. Габи обяснява, че не може да живее на студено и няма никакво намерение да се установява в България. Засега така и не е ясна конкретната причина за раздялата на мацката с Мауридес. Нападателят на няколко пъти бе хващан да осъмва по софийските дискотеки. Тръгнаха и слухове, че е омаян от българско момиче, но футболистът категорично отрече.

Мауридес призна след празниците, че се е разделил с жена си, но отрече причината да е друго момиче. От своя страна Габриела все още не е показала нов мъж до себе си, но изглежда повече от щастлива след раздялата с мъжа си. Двамата най-вероятно скоро ще предприемат крачки към развод.

Реклама
Реклама
Реклама