Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7294015 www.bgdnes.bg

Любовни премиери в Младежкия и НАТФИЗ

За Свети Валентин

Два дни щури емоции с "Лунните деца", "Глас на любовта" и "Провинциални анекдоти"

Само за два дни - 13 и 14 февруари, ще можете да се насладите на три вълнуващи премиерни дни в Младежкия театър, НАТФИЗ и Сатиричния театър.

Реклама

На 13 февруари с най-новия спектакъл на Младежкия театър - "Лунните деца", се потапяме в света на група студенти - всеки, различаващ се със своята идентичност и интереси, но със сходни мисли и страхове относно бъдещето и смисъла на живота. Автор на пиесата е Майкъл Уелър. В света на киното той е световноизвестен като сценарист на култовите филми на Милош Форман – "Регтайм", и един от най-великите мюзикъли в историята - "Коса". В пиесата участват въодушевените млади таланти: Александър Хаджиангелов, Ахмед Юмер, Николай Владимиров, Юлиян Петров, Георги Гоцин, Веселина Конакчийска, Ния Кръстева, Рая Пеева и титаните на театъра - Вихър Стойчев и Стефан Мавродиев.

Любовни премиери има и в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" - "Глас на любовта" на Голяма сцена и "Ромео и Жулиета" на Сцена 47. Студентите на проф. д-р Атанас Атанасов ще дадат гласовете си за любовта, а публиката - за Свети Трифон Зарезан. С песни те ще отправят обяснения в любов вместо всеки, на когото не достига дързост или талант да го направи сам. Не пропускайте да бъдете там - с пръстен, с валентинка, с цвете или шоколад. На камерната 47-а сцена, актьорите на доц. д-р Пенко Господинов пък ще ви потопят в "Ромео и Жулиета".

И в Сатирата ще се играе премиера - "Провинциални анекдоти". Това е пиеса, изпъстрена с интриги, съмнения, признания, тежък махмурлук, страх, невежество и всичко това - под покрива на един хотел. В камерната зала "Методи Андонов" от 19,30 часа ще се насладите на спектакъла от Александър Вампилов с участието на Полин Лалова, Явор Борисов, Иван Панев, Ивайло Калоянчев, Кирил Ефремов, Силвия Лулчева, Албена Михова, Мартин Христов и други.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама