Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7294247 www.bgdnes.bg

Ариана Гранде за трета поредна седмица начело на "Билборд"

Певица Ариана Гранде за трета поредна седмица е начело в класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА.

Гранде запазва първенството си със сингъла "7 Rings", с който по-миналата седмица не само оглави чарта за втори път, но и за втори път се позиционира директно на върха след успеха си с "Thank U, Next". С предишния си сингъл певицата оглави директно чарта през ноември миналата година и прекара седем непоследователни седмици на първо място.

Реклама

Втора позиция в класацията заема музикантът Маршмело с парчето "Happier", записано в сътрудничество с група "Бастил". Следва певицата Холзи със сингъла "Without Me".

Челната петица в чарта на "Билборд" за сингли се допълва от рапърите Пост Малоун и Суа Ли с парчето "Sunflower" и рапъра Травис Скот със "Sicko Mode".

Междувременно изданието съобщи, че подпомогнати от участието си в шоуто на Супербоул, "Марун 5" със сингъла "Girls Like You", записан в сътрудничество с рапърката Карди Би, са изравнили постижението на Ед Шийран със "Shape of You" за най-много седмици, прекарани в челната десетка на чарта за сингли - 33.

При настоящата подредба в класацията Хот 100 сингълът "Girls Like You" заема десето място.

Най-много седмици в Топ 10 на Хот 100 са прекарали следните сингли:

- 33 - "Girls Like You" на "Марун 5" в сътрудничество с Карди Би

- 33 - "Shape of You" на Ед Шийран

- 32 - "Closer" на "Чейнсмоукърс" в сътрудничество с Холзи

- 32 - "How Do I Live" на Лиан Раймс

- 31 - "Uptown Funk!" на Марк Ронсън в сътрудничество с Бруно Марс

- 30 - "Smooth" на "Сантана" в сътрудничество с Роб Томас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама