Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7294350 www.bgdnes.bg

Рами Малек: Когато се срещнах с "Куийн", не бях в състояние да говоря

Актьорът Рами Малек, който в последно време се открои като фаворит за спечелването на "Оскар" за главна мъжка роля с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия", обмисля възможността да се премести в Лондон, съобщи Контактмюзик.

Малек разкрива, че по време на снимките за филма се е забавлявал много и се влюбил в британската столица. Сега актьорът упорито мисли да се сдобие със свое "местенце" в Лондон, посочва БТА.

Реклама

Отговаряйки на репортерски въпроси, Рами Малек разказва още, че да сподели приключението с членовете на "Куин" Брайън Мей и Роджър Тейлър е най-хубавото нещо, което е правил в живота си.

Актьорът не крие, че първоначално е бил толкова смутен от срещата си с двамата именити музиканти, че не е бил в състояние да говори.

Малек признава също, че в началото е бил силно притеснен от предизвикателството да се превъплъти в образа на Фреди Меркюри. Впоследствие актьорът е осъзнал, че му е предоставена възможност, каквато се отваря веднъж в живота, и е открил как да се справи с това да изиграе ролята на легендарния вокал на "Куин".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама