Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7294546 www.bgdnes.bg

Треньорът на "Левски" Георги Дерменджиев: Нямам договор, но съм спокоен

Георги Дерменджиев няма договор за треньорския пост в "Левски", въпреки че води подготовката на отбора, след като Славиша Стоянович беше освободен от клуба.

Това призна самият Дерменджиев на пресконференция вчера и побърза да уточни, че се чувства спокоен за своето бъдеще и това на тима.

Реклама

"Още не съм официално треньор на „Левски“ - започна специалистът. - Надявам се в близките дни всичко около документите да е готово. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока и не трябва да насаждаме напрежение. Трябва да сме търпеливи.

"Левски" винаги е бил солидно име, но в продължение на 10 години назад няма нищо спечелено. Всяка година е тръгвал с обещания: ще бъде шампион, ще играе в Европа. Трябва да бъдем реалисти и да определим какво е точното състояние, за да няма излишни очаквания. Проектът, който изграждаме, е перспективен. За това нещо трябва да има търпение. За да може отборът да направи такъв тим, който да върне публиката. Това е нашата цел. Всеки мач ще играем за победа. Това е период, в който отборът трябва да бъде изключително добре организиран. Няма как успехите да дойдат изведнъж. Ще направим всичко възможно "Левски" да е шампион. Но не мога да кажа кога това ще стане."

Новият нападател на "сините" Валери Божинов цитира думите на Апостола на свободата Васил Левски, по време на представянето си пред медиите.

"Трябват дела, а не думи", отсече Божигол.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама