Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7294774 www.bgdnes.bg

Специални предложения в Ден на отворени врати в жилищен парк "Royal Garden" за месеца на любовта advertorial icon

В най-романтичния месец от годината жилищен парк Royal Garden приветства всички, които търсят своя мечтан дом.

В рамките на специалнен Ден на отворените врати, предвиден тази събота, 16 февруари 2019 г., от 11:00 до 15:00 часа, всички влюбени в избраното жилище ще могат да се възползват от преференциални предложения и гъвкави схеми на плащане. Събитието ще се проведе в търговския офис на Royal Garden, разположен в непосредствена близост до жилищния парк, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим, гр. Пловдив. На място клиентите ще могат да направят оглед на свободните за продажба жилища и да се запознаят с всички компоненти, свързани с довършителните работи по строителството.

Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, който в последните години се оформи като един от най-предпочитаните райони на Пловдив, благодарение на своята отлична локация, новоизградена инфраструктура, удобни възможности за транспорт и комуникация. Разположен е до Гребната база и до най-големия парк на града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани. В близост до него са ситуирани Мол Пловдив, детски градини и училища, хипермаркети и множество ресторанти.

Жилищният парк разполага с просторни апартаменти и удобни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени - със светла височина 2,85м, подходящи за разнообразни интериорни решения.

Реклама
Реклама
Реклама